Definities

1.1 De hieronder genoemde voorwaarden zijn van toepassing voor het goedkeuren van de algemene voorwaarden.
1.2 FitLiving: gevestigd te Ede, Het Carre 14, 6718 DH.
1.3 Bestelprocedure: de klant besteld via de website een product naar wens.
1.4 Overeenkomst tekening: de klant gaat akkoord met het proces van de koop en levering van een product.
1.5 Website: de website van FitLiving is te vinden onder de URL https://www.fitliving.nl.
1.6 Productinformatie: Alle producten die FitLiving aanbiedt kan de klant bestellen.

Toepasselijkheid

2.1 De algemene voorwaarden zijn toepasselijk op alle Overeenkomsten. Zoals e-mails, nieuwsbrieven, website, producten, handelingen, bestelprocedures, betalingen, privacy, eigendommen en leveringsvoorwaarden.
2.2 De overeenkomst tussen FitLiving en de klant komt tot stand door middel van:
Het online aanmelden via een formulier op de website FitLiving.
2.3 De overeenkomst wordt aangegaan door de afgesproken duur aangegeven op de website FitLiving.
2.4 De ingangsdatum wordt bepaald bij het inschrijven. De eerste betaling gaat in op deze ingangsdatum.
2.5 FitLiving is gerechtigd bij een betalingsachterstand de relatie tussen de klant en FitLiving te beëindigen.
2.6 Doordat de diensten van FitLiving gedeeltelijk online geleverd worden, kan FitLiving niet garanderen dat haar diensten op ieder moment bereikbaar zijn op iedere locatie en dat dit op veilige wijze gebeurt of dat fouten worden opgelost of dat de diensten/producten vrij zijn van virussen of andere mogelijk schadelijke programmatuur of onderdelen.

Leveringen

3.1 De leveringsdatum wordt aangeduid via de website.
3.2 FitLiving doet zijn uiterste best om het product op de aangegeven datum te bezorgen
3.3 Indien de klant niet aanwezig is op het afgesproken moment van de levering, dan wordt de box aangeboden bij een van de buren. Als er geen mogelijkheid ligt om bij de buren af te leveren, wordt de box mee teruggenomen en krijgt de klant geen box.
3.4 Leveringen vinden plaats op het door de klant aangegeven adres, indien je niet thuis bent en het ook niet mogelijk is bij de buren. Krijg je een kaartje in de brievenbus.
3.5 De producten worden gekoeld verstuurd door FitLiving.
3.6 Indien de klant niet tevreden is over het product in de box, stuur een foto via mail met een opmerking naar info@fitliving.nl.
U krijgt binnen 24 uur reactie. En binnen 30 dagen een afhandeling van het proces.
3.7 FitLiving bepaalt zelf in welke postcodegebieden ze haar producten levert. Er ligt een kans dat de klant wordt afgewezen door FitLiving. Hieraan is FitLiving aan het werk.
3.8 Klant krijgt een gevarieerd voedingsschema op maat afgesteld op de behoeften en doelen van de klant. 

Betalingen en prijzen

4.1 Prijzen van FitLiving zijn genoemd in Euro’s en inclusief BTW.
4.2 Bij een bestelling boven de €34,- zijn de verzendkosten voor FitLiving. Onder de €34,- zijn de verzendkosten voor de klant.
4.3 De betaling vind plaats door middel van een overschrijving via iDEAL of Paypal via onze website. Bij een bestelling van een voedingsbegeleiding of voedingsschema krijgt de klant een aparte factuur gestuurd via e-mail.
4.4 De betalingen voor de voedingsbegeleiding/schema en/of trainingsschema’s worden per factuur gestuurd naar de klant zijn e mailadres.
4.5 Bij het aanmelden via de website door de klant heeft FitLiving recht op het aangegeven bedrag, dit bedrag dient na 14 dagen betaald te worden na de factuurdatum.

Privacy Bepalingen

5.1 Indien de klant (inlog)gegevens heeft verstrekt, draagt de klant zelf zorg voor deze gegevens. De klant is zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van het onzorgvuldig omgaan met deze gegevens.
5.2 FitLiving is altijd bevoegd om aanspraak te maken op deze algemene voorwaarden.
5.3 De klant heeft altijd recht om haar persoonsgegevens aan te passen bij onjuistheden.
5.4 De klant gaat akkoord door middel van het accepteren van de algemene voorwaarden. Hierdoor geeft de klant toestemming voor het versturen van e-mails, sms-berichten of andere uitingen via een elektronische weg door FitLiving naar klanten.
5.5 Bij een bestelling zit u nergens aan vast op het gebied van abonnementen.
5.6 De klant is volledig aansprakelijk voor alle schade bij FitLiving en derden, ten gevolge van de door de klant gedeelde informatie.
5.7 De klant gaat akkoord dat FitLiving op de profielen mag kijken via de app en aangedragen en door gebruik gegenereerde gegevens opslaat.
5.8 FitLiving is niet aansprakelijk voor schade van de klant die is ontstaan als gevolg van verkeerd gebruik van de website.
5.9 FitLiving is niet aansprakelijk voor schade van de klant die is ontstaan als gevolg van het verkeerd gebruik van de door FitLiving geleverde diensten.
5.10 FitLiving is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van onjuiste gegevens die door de klant zijn aangeleverd.
5.11 FitLiving is niet aansprakelijk voor de schade die is ontstaan bij het niet op een juiste manier omgaan met de tips en adviezen van FitLiving.
5.12 In alle gevallen waarin eventueel FitLiving aansprakelijk is, is de aansprakelijkheid tot een beperkt bedrag mogelijk. Namelijk tot maximaal 3 keer het bedrag als wat de klant FitLiving heeft betaald.

Beëindigen

6.1 De klant kan zijn/haar betaalde contract niet tussentijds opzeggen.
6.2 Opschorting is alleen mogelijk na overleg en een verklaring van een arts.
6.3 Opschorting is nooit mogelijk met terugwerkende kracht.

Eigendom

7.1 Door acceptatie van deze Algemene Voorwaarden wordt erkend door de klant dat alle ontwerpen, informatie, afbeeldingen eigendom zijn van FitLiving.
7.2 Het is voor de klant verboden om ontwerpen, informatie, afbeeldingen en overige inhoudelijk zaken van FitLiving te kopiëren, te wijzigen, openbaar te maken, voor directe of indirecte commerciële doeleinden te gebruiken, tenzij dit schriftelijk met FitLiving is afgesproken.