Vul hieronder jouw postcode in om te checken of ik ook bij jou een maaltijdbox bezorg. Anders zul je nog even moeten wachten.

 

Vul hieronder jouw postcode in om te checken of ik ook bij jou een maaltijdbox bezorg. Anders zul je nog even moeten wachten.

 

Wat kan je verwachten?

FitLiving heeft een simpele maar effectieve formule. Na aanmelding zul je de volgende stappen tegenkomen.

1

Persoonlijk voedingsschema

Na het kiezen van je pakket neem ik contact met je op om jouw wensen en doel(en) te bespreken. Jouw energiebehoefte wordt berekend door middel van een aantal vragen over zaken als gewicht, leeftijd, lengte, geslacht, activiteitsniveau en soort werk.

2

Samenstellen voedingspakket

Aan de hand van jouw lichaamssamenstelling, voedingswensen en doel(en) wordt jouw pakket persoonlijk samengesteld.

3

Bezorging maaltijdbox

Ervaar alle gemak en krijg de producten gratis bij jou thuisbezorgd.

4

Feedback meenemen

Ik hoor graag hoe je je pakket ervaren hebt, en hoe ik deze nog beter kan maken voor de komende weken. Ook zorg ik ervoor dat je je huidige voedingsbehoeften het beste kan vervullen.

Wat ik jou kan bieden

Wil je graag gezonder eten, maar weet je niet goed waar te beginnen? Heb je al allerlei diëten geprobeerd en lijkt niks voor jou te werken? Kies dan voor FitLiving en stroomlijn je eetpatroon!

Pakketten

Keuze uit drie heerlijke pakketten: flex, vega en vegan. Alle pakketten worden persoonlijk samengesteld naar jouw lichaamssamenstelling, wensen en doelen.

Divers en Puur

Ontvang diverse ingrediënten en recepten die jij lekker vindt. Al onze dierlijke producten zijn biologisch. Voor andere producten is de keuze aan jou.

Kennis

De voedingsschema’s worden gemaakt door een ervaren gekwalificeerde personal trainer en voedingsdeskundige.

Gemak

Ben je druk? Of besteedt je je tijd liever niet aan rondslenteren in de supermarkt? Dan is FitLiving de ideale uitkomst voor jou!

Kennis

De voedingsschema’s worden gemaakt door een ervaren gekwalificeerde personal trainer en voedingsdeskundige.

Gemak

Ben je druk? Of besteedt je je tijd liever niet aan rondslenteren in de supermarkt? Dan is FitLiving de ideale uitkomst voor jou!

Wat zeggen mijn klanten?

Mijn werkwijze

FitLiving levert voedingspakketten. Geheel op maat, voor het ultieme gemak!

We werken met 3 verschillende pakketten, namelijk: het vegetarisch pakket, het veganistisch pakket en het flexibel pakket (voor diegenen die wel vlees en vis in hun pakket willen).

Jij bepaalt zelf hoe jouw voedingspakket eruitziet.

Je kan ook bestellen voor meerdere personen. Zowel voor een hele dag, als alleen voor het avondeten.

Eet je soms buiten de deur, of wil je af en toe ook eens zelf koken? Dat kan!

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om je voeding voor overdag te krijgen en geen avondrecepten of bijvoorbeeld 2 recepten. Jij vult zelf in wat het beste past bij jouw levensstijl.

Het voedingsschema wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen, lichaamssamenstelling, lichaamsbeweging, calorieën en allergieën.

Variatie in de voeding is heel belangrijk! Want anders houd je een voedingsschema niet vol. Daarom krijg je per week 2 variaties aan ontbijt, lunch en tussendoortjes. Voor het avondeten staat er elke dag een ander recept op het menu.

Waarom de dierlijke producten altijd biologisch zijn? Door mijn achtergrond als personal trainer en voedingsdeskundige vind ik de gezondheidsredenen achter de voeding het allerbelangrijkste. Niet-biologische dierlijke producten bevatten hormonen, antibiotica en nitraten waar het lichaam niet voor gemaakt is.

Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn klanten persoonlijk te ontmoeten en te horen of ze tevreden zijn met de producten.

Het persoonlijke aspect neem ik daarom erg serieus!

Lees meer

Veelgestelde vragen

Wees gerust, onze dagboxen kunnen ook voor meerdere personen worden bezorgd, heb je een gezin of een echtgenoot. Wil je het samen volgen? Bespreek samen de wensen door met mij en het wordt helemaal op maat samengesteld per persoon.

De avondmaaltijden kan je gevarieerd inzetten, van 1 t/m 5 personen.

Voor je avondmaaltijd krijg je een volledig receptenpapier waar de bereidingswijze stap voor stap wordt aangeduid.
Voor je dag box krijg je een apart voedingsschema waar de precieze voedingsproducten worden benoemd op de juiste tijdstippen.

Je ontvangt wekelijks 2 gevarieerde ontbijtopties, lunch opties en tussendoortjes. Het avondeten is van maandag t/m vrijdag elke dag verschillend.

Het voedingsschema wordt gemaakt door een ervaren voedingsdeskundige / personal trainer. Het wordt helemaal op maat samengesteld op basis van jouw lichaamssamenstelling en behoeften.

Een biologisch voedingspakket krijg je al vanaf €72,- per week. Deze prijs is niet vast, dit hangt af van meerdere factoren, wil je alleen voor overdag aan voeding, hoeveel avondrecepten, voor hoeveel personen wil je bestellen, etc.