Vul hieronder jouw postcode in om te checken of ik ook bij jou een maaltijdbox bezorg. Anders zul je nog even moeten wachten.

 

Mijn werkwijze

Wat kan je verwachten?

FitLiving heeft een simpele maar effectieve formule. Na aanmelding zul je de volgende stappen tegenkomen.

1

Persoonlijk voedingsschema

Na het kiezen van je pakket neem ik contact met je op om jouw wensen en doel(en) te bespreken. Jouw energiebehoefte wordt berekend door middel van een aantal vragen over zaken als gewicht, leeftijd, lengte, geslacht, activiteitsniveau en soort werk.

2

Samenstellen voedingspakket

Aan de hand van jouw lichaamssamenstelling, voedingswensen en doel(en) wordt jouw pakket persoonlijk samengesteld.

3

Bezorging maaltijdbox

Ervaar alle gemak en krijg de producten gratis bij jou thuisbezorgd.

4

Feedback meenemen

Ik hoor graag hoe je je pakket ervaren hebt, en hoe ik deze nog beter kan maken voor de komende weken. Ook zorg ik ervoor dat je je huidige voedingsbehoeften het beste kan vervullen.

Veelgestelde vragen

Wees gerust, onze dagboxen kunnen ook voor meerdere personen worden bezorgd, heb je een gezin of een echtgenoot. Wil je het samen volgen? Bespreek samen de wensen door met mij en het wordt helemaal op maat samengesteld per persoon.

Wil je zelf alleen een dagbox en de avondmaaltijd samen doen met je echtgenoot en eventuele kinderen? Dat kan? Geef het aantal personen door en het diner komt op basis van jouw wensen thuisbezorgt. De recepten zijn al gezond, dus perfect als er meer mee willen doen aan een gezonder eetpatroon. Apart koken hoeft dus niet!

Voor je avondmaaltijd krijg je een volledig receptenpapier waar de bereidingswijze stap voor stap wordt aangeduid.
Voor je dag box krijg je een apart voedingsschema waar de precieze voedingsproducten worden benoemd op de juiste tijdstippen.

Je ontvangt wekelijks 2 gevarieerde ontbijtopties, lunch opties en tussendoortjes. Het avondeten is van maandag t/m vrijdag elke dag verschillend.

Het voedingsschema wordt gemaakt door een ervaren voedingsdeskundige / personal trainer. Het wordt helemaal op maat samengesteld op basis van jouw lichaamssamenstelling en behoeften.

De prijs is niet vast, op basis van jouw gewenste pakket kan ik een prijs vaststellen.
Dit hangt af van de hoeveelheid voeding die je nodig hebt, welke wensen hieraan vast zitten, (alles van biologisch is bijvoorbeeld een stuk prijziger), voor hoeveel personen het avondmenu moet bestaan.
Een complete voedingsbox krijg je al vanaf €85,00 per week.

Nee, het is eventueel ook mogelijk voor bepaalde dagdelen of een paar dagen. In overleg kunnen we kijken wat het beste aansluit bij jouw levensstijl