Over Joël

Mijn passie is het helpen van mensen naar een betere en bewustere levensstijl. Deze passie heb ik al vanaf jongs af aan.

Er is niks leuker dan mensen helpen op het gebied van voeding en training. Bij positieve resultaten heb ik vaak het gevoel dat ik nog blijer ben dan de klant zelf.

Bewuster leven hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Zo zijn er in mij ogen veel voordelen aan het werken van een gezond lichaam. De één betaald elke week extra geld aan sigaretten en drank. Mijn geld geef ik liever uit aan gezonde kwaliteitsvoeding.

Sportverleden

Als voormalig topsporter (skeeleren) weet ik als geen ander hoe belangrijk voeding is om een doel te bereiken. Uit vele onderzoeken blijkt dat je resultaat voor 70% afhankelijk is van voeding, dit geld voor zowel fitter worden, afvallen en beter presteren.

‘JOËL IS EEN GOEDE COACH / TRAINER DIE JE KAN MOTIVEREN EN ACTIVEREN BIJ TRAININGEN. DAARNAAST IS HIJ EEN GOEDE VOEDINGSCOACH DIE AANZET TOT LEVENSSTIJL VERANDERING’

Dennis van het Spijker
‘NA BEGONNEN TE ZIJN MET MODELLENWERK MOEST IK EEN AANTAL CENTIMETERS VERLIEZEN BIJ DE HEUPEN. DIT HEB IK UITEINDELIJK BEREIKT DOOR EEN BETERE LEEFSTIJL EN EETGEWOONTES TE KRIJGEN. IK BEN BEGIN DIT JAAR BEGONNEN MET DE PERSONAL TRAININGEN EN VOEDINGSTRAJECT BIJ JOEL. IK VOELDE ME AL GAUW FITTER EN BEGON MEER SPIERMASSA OP TE BOUWEN. INMIDDELS BEN IK AL EEN AANTAL MAANDEN OP EIGEN KRACHT VERDER GEGAAN EN DIT GAAT SUPERGOED DOOR DE KENNIS DIE IK HEB OPGEBOUWD TIJDENS DE TRAININGEN EN EVALUATIES. EEN AANRADER!’
Lotte Zuidema

Naast het beoefenen van skeeleren heb ik meerdere sporten gedaan, zoals voetballen, tennissen, schaatsen en kickboksen.

Nu wissel ik niet veel meer en doe ik aan CrossFit / krachttraining. Ook hang ik wel eens op de bank om een serie te kijken, ga ik graag dagjes uit met mijn vrouw of familie en geniet ik van een vakantie waar ik lekker op terrasjes zit en aan het strand lig.

Gezonde Leefwijze

Mijn voeding was bijna alleen maar gericht op: krijg ik wel genoeg eiwitten binnen? Elke dag was ik aan het tellen, eet ik wel genoeg vlees, eieren en zuivel?

Tot ik ik met mijn zoektocht begon.

Zijn ‘niet’ biologische dierlijke producten goed voor een menselijk lichaam?

Zo rigoureus als ik kan zijn, gooide ik van de één op de andere dag totaal mijn voeding om. Bang was ik wel, want ik associeerde dierlijke producten altijd met het winnen van spiermassa.

Tot de dag van vandaag eet ik nauwelijks dierlijke producten.

Ik haal mijn eiwitten voornamelijk uit plantaardige producten, zoals havermout, wraps, rijst, pasta en brood. En ik moet toch zeggen… plantaardig eten is heerlijk!

Als ik dan toch een keer kies voor dierlijke producten, dan is het biologisch. Wat voor mij heel belangrijk is: Ik voel mij fitter en energieker!

En stiekem vind ik belangrijk dat ik nog steeds mijn spiermassa behoud. Spiergroei blijft (en groeit) dus bij het eten van plantaardige eiwitten.

‘IK BEN SUPER BLIJ DAT IK CONTACT HEB GEZOCHT MET JOËL. IK VOEL ME FIT EN VOL ENERGIE EN BEHAAL GOEDE RESULTATEN. MET VRAGEN KAN JE ALTIJD SNEL BIJ HEM TERECHT’
Charlot Reimert