Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak!

Mijn naam is Joël en eigenaar van Fit Living. Ik ben al bijna 10 jaar werkzaam in de fitness branche. Tijdens deze tien jaar heb ik honderden klanten begeleid met behulp van Personal Training, Coaching en als Voedingsdeskundige. Mijn werk is mijn passie! Het is ontzettend motiverend om samen met een klant gestelde doelen te behalen. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage lever aan de gezondheid van mijn klanten. Iemand gezonder en gelukkiger zien worden dankzij Personal Training en Coaching geeft mij een enorme kick!

‘Joël is een goede coach / trainer die je kan motiveren en activeren bij trainingen. Daarnaast is hij een goede vitaliteitscoach die aanzet tot een levensstijl verandering’.
Dennis van het Spijker
‘Na begonnen te zijn met modellenwerk moest ik een aantal centimeters verliezen bij de heupen. Dit heb ik uiteindelijk bereikt door gezonder en bewuster te leven. Door de persoonlijke begeleiding voelde ik mij al gauw fitter en begon ik meer spiermassa op te bouwen. Ook heb ik zelf kennis opgebouwd tijdens de trainingen en evaluaties. Een aanrader!’
Lotte Zuidema

Sportverleden

Als voormalig topsporter (skeeleren) weet ik als geen ander hoe belangrijk sport, voeding en coaching is om een doel te bereiken. Naast het beoefenen van skeeleren heb ik meerdere sporten gedaan, zoals kickboks, voetballen, tennissen en schaatsen. Nu wissel ik niet veel meer en doe ik aan krachttraining en soms aan kickboks.

Passie om mensen te helpen

Bij Fit Living kan ik mijn passie, kennis, talent en enthousiasme kwijt om mensen te helpen naar een fittere en bewustere levensstijl. Door onze opgebouwde kennis en ervaring gaan voor 100% resultaatgarantie! Behaal jij jouw doelstellingen niet? Dan gaan wij kosteloos door tot jij jouw doel hebt bereikt.

Balans = The key to succes!

Ik ben ervan overtuigd dat een juiste balans de sleutel tot succes is. Maak het voor jezelf niet te moeilijk, creëer een gezonde basis. Dit is van toepassing op zowel voeding als sport. Je kan 5 keer per week sporten, maar als de overige 168 uur van de week je voeding niet goed is: Dan haal je geen resultaat!

‘Ik ben super blij dat ik contact heb gezocht met Joël. Ik voel mij fit en vol energie en behaal goede resultaten. Ook als ik vragen heb heb kan ik snel bij hem terecht’.
Charlot Reimert