Voedingspakket op maat

Maaltijdbox

Stel hier jouw eigen pakket samen

[[[["field25","greater_than","0"],["field12","greater_than","0"]],[["show_fields","field27"]],"and"],[[["field29","equal_to","1"]],[["show_fields","field30"]],"and"],[[["field11","not_equal_to",""],["field12","not_equal_to",""],["field25","not_equal_to",""],["field29","not_equal_to",""],["field26","not_equal_to",""]],[["show_fields","field31,field34,field33,field35"]],"and"],[[["field11","not_equal_to"]],[["show_fields","field12,field25,field28,field29"]],"and"]]
1 Step 1
Dierlijke ProductenBepaal hier of je wel of geen dierlijke producten wil ontvangen
AllergieënVul hier je allergieën in (indien van toepassing)
0 /
Personal Training aan huis?Wil je optimaal resultaat, start dan ook met een Personal Training aan huis

Klaar voor de start?

Joël in de startblokken

Met wie mag ik contact opnemen?Voornaam
no-icon
Telefoonnummer
icon-phone
Previous
Next

Wat zeggen mijn klanten?

Joel heeft hiermee een sterk concept in handen. Ideaal voor mensen die geen kans zien buiten de deur te sporten maar ook voor degenen die extra gemotiveerd moeten worden. De lessen worden afgestemd op jouw wensen en zijn elke keer anders zodat het nooit saai is. Ik ben dik tevreden.. waar ik eerst voor 10 lessen ging ben ik nu al 7 maanden verder😁 En niet geheel onbelangrijk is Joel een heel vriendelijk en spontaan persoon waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Kortom, een aanrader👌
Miranda Hartman
Miranda Hartman
2019-02-05T08:20:59+0000
De personal training van Joël is helemaal top! Een hele vriendelijke, jonge en energieke jongen! Hij weet precies hoe ver je kan gaan en geeft je echt de motivatie om je grenzen te verleggen. Hierdoor voel je je super voldaan na een training en dit motiveert weer voor de volgende! En het fijne is dat dit gewoon in je eigen vertrouwde omgeving mogelijk is. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen!
Jessica Beek
Jessica Beek
2018-12-02T18:49:57+0000
Ik maak nu een aantal weken gebruik van de voedingspakketten bij Fit Living. Dit omdat ik gezonder wil eten en wat strakker wil worden. Ik merk dat ik nu strakker wordt en gewoon meer dan genoeg eet. Daardoor ben ik ook zelfverzekerder geworden.Het is ook heel fijn dat je echt persoonlijke aandacht krijgt. Kortom: ik ben zeer tevreden dat ik voor Fit Living heb gekozen
Bastiaan Gruppen
Bastiaan Gruppen
2018-04-09T22:06:00+0000
Na lang wikken en wegen toch besloten om weer eens aan mijn body en geest te gaan werken. Met een voedingsschema van FitLiving en de hulp van Joël gaat het mij vast lukken. Ik heb zoveel positieve berichten gehoord en wellicht kunnen we het met zijn allen gaan proberen. Misschien is er iemand hier in de buurt die ook zin heeft om de zomer slank in te gaan, laat het weten aan Joël en wie weet gaan we er met zijn allen flink tegenaan. Samen staan we sterker en wordt het misschien ook nog leuk om te gaan sporten. De schema's zien er goed uit en het is echt haalbaar, geen keuze maken in de supermarkt, geen verleidingen om lekkernijen mee te nemen en gewoon thuis bezorgd. Als je maar wilt en je geest goed meewerkt. In het leven heb je elkander nodig en mekaar een beetje stimuleren is al een kado. Geef je ook op..... warme groet
Jeannette Wullink
Jeannette Wullink
2018-04-09T17:24:41+0000
Toegankelijk recept en visie. Hierdoor ben ik met mijn neus op de feiten gedrukt: waar ben ik mee bezig? Want goed eten is belangrijk voor lichaam en geest! Mooi concept om de pakketten langs te brengen en in contact te zijn!
Childe Childe
Childe Childe
2018-04-05T19:25:12+0000
Joël is iemand met een passie voor zijn vak. Hij heeft een heldere visie waar hij naar toe wilt met FitLiving en ik kan mij hier goed in vinden. De voedingspakketten zijn volledig biologisch en met aandacht samengesteld. Kortom, ga zo door Joël!
Lennard Voogd
Lennard Voogd
2018-03-30T12:47:35+0000
Joel is vakkundig en weet waar hij over praat. Als er vragen zijn reageert hij super snel en komt met alternatieven. Hij stuurt zelf ook regelmatig een berichtje om te checken hoe het gaat. Na de eerste week gaf ik aan dat ik toch een honger gevoel over hield. De zelfde dag nog een aangepast schema die beter aansluit op mijn behoeftes. Lekkere maaltijden en recepten die goed vol te houden zijn. Keep up the good work!!
Paul Klopper
Paul Klopper
2018-02-13T20:24:39+0000
Ben echter zeer te spreken over Joël. Jij Heeft me super geholpen,om na de zwangerschap weer in model te komen.D.m.v het voedingsschema en de PT die ik volg.Wekelijks appt hij hoe het gaat met het schema. Is zeer onderhoudend echt een topper. Heeft echt heel veel verstand van Goed,gezond eten. Laatst had ik nog een fit living startpakket gewonnen. Is ook echt super bevallen.Ik geef je een Dikke vette duim topper.
Hester Visscher
Hester Visscher
2017-12-27T19:54:03+0000
Joël is echt een super Coach ! 😉 Het voeding schema dat ik is sinds 18 december volg van hem , is zeer goed uit te houden en zelfs erg lekker ! Na de 2e dag voelde ik mij wel wat misselijk, maar dat trok gelukkig gauw weer weg , wat ik echt super fijn en zeer motiverend vind is dat ik altijd vragen kan stellen!, als ik iets niet snap vanuit het voeding schema. Toch eigenlijk is het schema zelf zeer duidelijk , maar in het weekend vind ik het lastig zelf te bepalen wat ik het beste kan eten , gelukkig helpt Joël dan erg goed met tips !Ik ben echt ontzettend blij dat ik op deze manier hulp heb gevonden bij het opzetten van een gezond voeding schema. In het voedingsschema wordt zeer goed rekening gehouden met allergieën en wat iemand wel en niet zo graag lust , er is dus ook ruimte voor aanpassingen met hulp van Joël.Super bedankt al ,voor alle hulp die je nu al gegeven hebt Joël ! en ik blijf zeker nog een tijd lid.Dit echt een aanrader voor iedereen die gezonder wil leven!!!( ook als je minder te been bent zoals ik kan Joël je goed helpen met een gezond voeding schema)
Casper Naamloosnl
Casper Naamloosnl
2017-12-22T18:11:08+0000
Ik ben begonnen met personal training + voedingsbegeleiding op maat op het moment dat ik 90 kilo woog en een behoorlijke buik had. Doelstelling was om gezonder te eten en een strakker lichaam te krijgen. Dankzij Joël z'n schema en begeleiding ben ik maar liefst 17 kilo afgevallen. Ik weeg nu 73 kilo en mijn eetpatroon is compleet veranderd. Joël wist me altijd goed te motiveren en te pushen!Absoluut een aanrader dus!
Daniel Gruppen
Daniel Gruppen
2017-12-21T17:35:50+0000
Joël: Een top trainer!!! Elke training is het knallen geblazen bij Joël. Joël pakt je goed aan, hij laat je zeker werken in zijn trainingen. Maar naast het harde werken is ook elke training echt leuk, gezellig en altijd lachen geblazen. Je behaalt je eigen persoonlijke doelen bij Joël, hij geeft begeleiding volgens de wens van elke individuele klant, begeleiding dat dus bij jou past, hij kan je ondersteunen bij je voeding, hij laat je keihard werken, hij sleept je op een positieve manier door de training heen op de zware momenten, Joël geeft je zeker een voldaan gevoel na elke training!!� Joël weet wat hij doet en waar hij over praat, je krijgt zeker het totaal plaatje. Topper!!! �--》 Ik ken zelf geen betere trainer.�
Amanda Reimert
Amanda Reimert
2017-12-21T17:24:24+0000
Na begonnen te zijn met modellenwerk moest ik een aantal centimeters verliezen bij de heupen. Dit heb ik uiteindelijk bereikt door een betere leefstijl en eetgewoontes te krijgen, ik ben begin dit jaar begonnen met de personal trainingen en voedingstraject bij Joel! Ik voelde me al gauw fitter en begon meer spiermassa op te bouwen. Inmiddels ben ik al een aantal maanden op eigen kracht verder gegaan en dit gaat super goed door de kennis die ik opgebouwd heb tijdens de trainingen en evaluaties! Echt een aanrader!
Lotte Zuidema
Lotte Zuidema
2017-12-12T06:57:29+0000
Joel heb ik ervaren als een enthousiaste coach/trainer. De trainingen waren altijd pittig maar er was altijd ruimte voor humor en zijn hulp om mijn eetgewoonten te verbeteren hebben gewerkt. Ik voel mij top!!
Esther Henzen
Esther Henzen
2017-12-03T10:14:19+0000
Wat een interessant concept is dit!Ik hoop dat dit gaat uitbreiden in Nederland, dan ga ik het zeker proberen. Over het voedingsschema ben ik al enorm tevreden. Nu nog het gemak van het thuisbezorgen!
Ilse de Jong
Ilse de Jong
2017-12-01T17:22:01+0000
Uitstekende service en lekkere recepten. Het gemak van een maaltijdbox, maar dan met een persoonlijke touch. Helaas nog niet door heel Nederland verkrijgbaar, maar dat zal slechts een kwestie van tijd zijn 🙂
Marvin Grouw
Marvin Grouw
2017-12-01T12:25:03+0000
Joel heeft goed geholpen om een goed voedingsschema te vinden voor mijn drukke en weinig regelmatig leven (incl. eetpatroon). Met zijn schema at ik regelmatiger en bewuster. Zijn enthousiasme en betrokkenheid is fijn.
Arne Keuning
Arne Keuning
2017-11-26T20:53:12+0000
Verassend wat we nog allemaal zelfs moeten eten om af te vallen.Nee honger zit er niet bij en lekker gemakkelijk want alles is klaar en geen kopzorgen van wat wel mag en wat niet.Ook goed aangepast op persoonlijke smaakvoorkeur, had niet gedacht dat dat kon.Met Joël zijn bodemloze enthousiasme kan het ook niet anders als helemaal goed komen.Helemaal top tevreden hier !Voor iedereen die zoiets zoekt gewoon doen.
Caspar Alberts
Caspar Alberts
2017-11-26T18:01:18+0000
Joel is erg enthousiast en weet waar hij over praat wat betreft voeding en sport.Wij zijn hier erg blij en tevreden over!!De voedingsschema's zijn meer dan prima vol te houden,en wat helemaal geweldig is ,is dat je met veel,gezond eten toch afvalt...!!! Absoluter aanrader!!
Heleen Alberts
Heleen Alberts
2017-11-26T17:04:01+0000
Joel is echt een topper, volledig op mij afgestemde voeding- en trainingsschema gemaakt en constant met mij bezig om optimaal te kunnen trainen. Elke week aantal keer contact over het voortgang en de resultaten! Als je goede resultaten wilt behalen met trainen, is dit echt een must! Niks anders als lof voor deze man!
Dawit Tint Pro
Dawit Tint Pro
2017-11-24T13:27:17+0000
Met de hulp van FitLiving heb ik in korte tijd veel progressie geboekt. Ik ben daarom ook zeer tevreden over de professionele aanpak en begeleiding die ik heb gekregen. Je merkt aan alles dat Joël kennis van zaken heeft om altijd tot een persoonlijke aanpak te komen, die speciaal is afgesteld op jouw doelstellingen.
Nathan Groen
Nathan Groen
2017-11-22T19:01:55+0000
Superblij met mijn enthousiaste coach Joel. Eerst drie maanden het online programma gevolgd mbv de app, dat bracht nog niet het gewenste resultaat. Nu in de tweede week van het programma waar ik een volledig voedingsplan volg. Dit gaat echt super, afwisselende gezonde maaltijden die zelfs helemaal door Joel naar den haag worden gebracht. Het verbaasde mij dat je zo veel mag eten, vooral bij het avondeten! Ook prettig dat ik Joel een keer per week spreek om alles te evalueren. Ik heb een superstart gemaakt en ga nu richting mijn eerste streefgewicht!
Tanja van Meerveld
Tanja van Meerveld
2017-11-21T17:38:45+0000
Door het persoonlijk contact iedere week blijf je gemotiveerd. Joel is een fijne jongeman die je blijft motiveren. Ik sta versteld dat ik ondanks de grote porties die ik eet toch kilo s kwijtraak. Heb veel meer energie en ben minder moe.Ben heel erg blij dat ik Joel op mijn pad ben tegengekomen!!
Anita van den Enk
Anita van den Enk
2017-11-20T21:50:49+0000