‘De personal trainingen zijn creatief, uitdagend en leuk! Ik heb vele stappen gemaakt op het gebied van sport, voeding en coaching.’
Rosalie Wubs

Personal Training aan huis in Deventer en omgeving

Op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze helpen wij jou verder met jouw persoonlijke doelen. Jouw personal trainer motiveert je tijdens iedere training door de lastige momenten heen. Alles wordt meegenomen, een correcte houding om naderhand blessures te voorkomen, ademhaling, ritme en tempo om het beste uit je trainingsresultaat te halen.

Tijd voor een ingrijpende verandering?
Vraag nu een proefsessie aan en claim 50% korting!

Blijvend en écht resultaat

Al honderden mensen gingen jou voor. Met onze gevarieerde en bewezen manier van trainen kunnen wij jou de beste kwaliteit bieden. Altijd met volle aandacht van jouw Personal Trainer, zodat jij elke week een topprestatie levert. Fit Living is een training op maat en dus voor iedereen.

Personal Trainer Deventer

Train in jouw eigen vertrouwde omgeving. Dit kan alleen, met z’n tweeën of in een groepje. Wij gaan met verschillende aspecten aan de gang, zoals je voeding, beweging en mindset. De perfecte combinatie om succes te halen!

‘Joël is een enthousiaste trainer / coach. De trainingen zijn pittig en er is veel ruimte voor humor. Ik ben al vele kilo’s kwijtgeraakt met behulp van Joël!’
Esther Henzen
‘Ben zeer te spreken over Joël. Hij heeft me super geholpen om na de zwangerschap weer in model te komen.’
Hester

Wil jij:

  • Efficiënt en correct trainen, om zo op een gezonde manier sterker te worden en blessures te voorkomen?
  • In jouw omgeving sporten? Dat kan in de buurt, de tuin, schuur of in huis.
  • Je voedingspatroon optimaliseren? Voeding en sport gaan samen.
  • 100% resultaatgarantie. Daarom nemen wij de voeding mee.
  • Tijd besparen en effectief trainen? Niet de deur meer uit maar wel aan een gezonde versie van jezelf werken. Dat kan bij Personal Training Fit Living.

De investering waard? Dit is wat klanten erover zeggen:

Ik heb een fijne eerste PT training gehad, via whatsapp heb je ideale contact met Joël
Joel heeft hiermee een sterk concept in handen. Ideaal voor mensen die geen kans zien buiten de deur te sporten maar ook voor degenen die extra gemotiveerd moeten worden. De lessen worden afgestemd op jouw wensen en zijn elke keer anders zodat het nooit saai is. Ik ben dik tevreden.. waar ik eerst voor 10 lessen ging ben ik nu al 7 maanden verder😁 En niet geheel onbelangrijk is Joel een heel vriendelijk en spontaan persoon waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Kortom, een aanrader👌
De combinatie van enthousiaste begeleiding met op maat gemaakte voedingspakketten is voor mij een groot succes!
Joël is een vakkundig personal trainer die je weet te motiveren om net dat stapje extra te zetten tijdens de trainingen, zonder dat dit ten koste gaat van je lichamelijke gezondheid.
De personal training van Joël is helemaal top! Een hele vriendelijke, jonge en energieke jongen! Hij weet precies hoe ver je kan gaan en geeft je echt de motivatie om je grenzen te verleggen. Hierdoor voel je je super voldaan na een training en dit motiveert weer voor de volgende! En het fijne is dat dit gewoon in je eigen vertrouwde omgeving mogelijk is. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen!
Personal training lessen aan huist met een op maat samengestelde biologische voedingspakketten. Een concept waar ik in geloof en we samen (online) vol voor zullen gaan 💪
Heel leuke en moderne onderneming! Gezond leven hoeft niet moeilijk te zijn 🙂
Een gezonde voeding is essentieel in een gezonde levensstijl, d.m.v. de voedingsboxen van Fitliving is dit een stuk makkelijker te bereiken! Zeker een aanrader �
De passie die Joël heeft voor het vak is echt leuk om te zien en dat motiveert!
Innovatief concept met voedingspakketten van kwaliteit. Zeker het proberen waard!
Leuke blogs / artikelen!
Erg tevreden over de biologische maaltijdpaketten. Eenvoudg via de website besteld, nu geniet ik dagelijks van lekkere gezonde maaltijden 🙂
Ik maak nu een aantal weken gebruik van de voedingspakketten bij Fit Living. Dit omdat ik gezonder wil eten en wat strakker wil worden. Ik merk dat ik nu strakker wordt en gewoon meer dan genoeg eet. Daardoor ben ik ook zelfverzekerder geworden.Het is ook heel fijn dat je echt persoonlijke aandacht krijgt. Kortom: ik ben zeer tevreden dat ik voor Fit Living heb gekozen
Na lang wikken en wegen toch besloten om weer eens aan mijn body en geest te gaan werken. Met een voedingsschema van FitLiving en de hulp van Joël gaat het mij vast lukken. Ik heb zoveel positieve berichten gehoord en wellicht kunnen we het met zijn allen gaan proberen. Misschien is er iemand hier in de buurt die ook zin heeft om de zomer slank in te gaan, laat het weten aan Joël en wie weet gaan we er met zijn allen flink tegenaan. Samen staan we sterker en wordt het misschien ook nog leuk om te gaan sporten. De schema's zien er goed uit en het is echt haalbaar, geen keuze maken in de supermarkt, geen verleidingen om lekkernijen mee te nemen en gewoon thuis bezorgd. Als je maar wilt en je geest goed meewerkt. In het leven heb je elkander nodig en mekaar een beetje stimuleren is al een kado. Geef je ook op..... warme groet
Toegankelijk recept en visie. Hierdoor ben ik met mijn neus op de feiten gedrukt: waar ben ik mee bezig? Want goed eten is belangrijk voor lichaam en geest! Mooi concept om de pakketten langs te brengen en in contact te zijn!
Voorbeeld voedingsschema was top! Lekker recept en goed te maken en makkelijk verkrijgbaar in de winkel!
Joël is iemand met een passie voor zijn vak. Hij heeft een heldere visie waar hij naar toe wilt met FitLiving en ik kan mij hier goed in vinden. De voedingspakketten zijn volledig biologisch en met aandacht samengesteld. Kortom, ga zo door Joël!
Erg interessant concept! Ideaal dat het pakket aan huis word bezorgd en op maat word gemaakt.
Hele aardige coach, die goed betrokken is bij het proces. Ik ben heel blij met hem, en de recepten zijn ook heerlijk!
Joel is vakkundig en weet waar hij over praat. Als er vragen zijn reageert hij super snel en komt met alternatieven. Hij stuurt zelf ook regelmatig een berichtje om te checken hoe het gaat. Na de eerste week gaf ik aan dat ik toch een honger gevoel over hield. De zelfde dag nog een aangepast schema die beter aansluit op mijn behoeftes. Lekkere maaltijden en recepten die goed vol te houden zijn. Keep up the good work!!
Fijn advies wat betreft de voeding en het schema!! Top!
Super goed concept met doelgerichte begeleiding en iemand die ontzettend veel kennis heeft over voeding en alles wat fitness gerelateerd is.
Ervaren Coach, weet waar die over praat en ziet overal de juiste kansen in. Motiveert waar nodig en komt met de juiste doelstelling op maat natuurlijk. 1 woord en dat is TOP!
Ben echter zeer te spreken over Joël. Jij Heeft me super geholpen,om na de zwangerschap weer in model te komen.D.m.v het voedingsschema en de PT die ik volg.Wekelijks appt hij hoe het gaat met het schema. Is zeer onderhoudend echt een topper. Heeft echt heel veel verstand van Goed,gezond eten. Laatst had ik nog een fit living startpakket gewonnen. Is ook echt super bevallen.Ik geef je een Dikke vette duim topper.
Joël is echt een super Coach ! 😉 Het voeding schema dat ik is sinds 18 december volg van hem , is zeer goed uit te houden en zelfs erg lekker ! Na de 2e dag voelde ik mij wel wat misselijk, maar dat trok gelukkig gauw weer weg , wat ik echt super fijn en zeer motiverend vind is dat ik altijd vragen kan stellen!, als ik iets niet snap vanuit het voeding schema. Toch eigenlijk is het schema zelf zeer duidelijk , maar in het weekend vind ik het lastig zelf te bepalen wat ik het beste kan eten , gelukkig helpt Joël dan erg goed met tips !Ik ben echt ontzettend blij dat ik op deze manier hulp heb gevonden bij het opzetten van een gezond voeding schema. In het voedingsschema wordt zeer goed rekening gehouden met allergieën en wat iemand wel en niet zo graag lust , er is dus ook ruimte voor aanpassingen met hulp van Joël.Super bedankt al ,voor alle hulp die je nu al gegeven hebt Joël ! en ik blijf zeker nog een tijd lid.Dit echt een aanrader voor iedereen die gezonder wil leven!!!( ook als je minder te been bent zoals ik kan Joël je goed helpen met een gezond voeding schema)
Ik ben begonnen met personal training + voedingsbegeleiding op maat op het moment dat ik 90 kilo woog en een behoorlijke buik had. Doelstelling was om gezonder te eten en een strakker lichaam te krijgen. Dankzij Joël z'n schema en begeleiding ben ik maar liefst 17 kilo afgevallen. Ik weeg nu 73 kilo en mijn eetpatroon is compleet veranderd. Joël wist me altijd goed te motiveren en te pushen!Absoluut een aanrader dus!
Joël: Een top trainer!!! Elke training is het knallen geblazen bij Joël. Joël pakt je goed aan, hij laat je zeker werken in zijn trainingen. Maar naast het harde werken is ook elke training echt leuk, gezellig en altijd lachen geblazen. Je behaalt je eigen persoonlijke doelen bij Joël, hij geeft begeleiding volgens de wens van elke individuele klant, begeleiding dat dus bij jou past, hij kan je ondersteunen bij je voeding, hij laat je keihard werken, hij sleept je op een positieve manier door de training heen op de zware momenten, Joël geeft je zeker een voldaan gevoel na elke training!!� Joël weet wat hij doet en waar hij over praat, je krijgt zeker het totaal plaatje. Topper!!! �--》 Ik ken zelf geen betere trainer.�
Joël weet waar hij over praat, goede resultaten behaald met personal training en een goed voedingsadvies.
Joël is een goede coach/trainer die je kan motiveren en activeren bij trainingen. Daarnaast een goede voedingscoach die aanzet tot levenstijl verandering.
Na begonnen te zijn met modellenwerk moest ik een aantal centimeters verliezen bij de heupen. Dit heb ik uiteindelijk bereikt door een betere leefstijl en eetgewoontes te krijgen, ik ben begin dit jaar begonnen met de personal trainingen en voedingstraject bij Joel! Ik voelde me al gauw fitter en begon meer spiermassa op te bouwen. Inmiddels ben ik al een aantal maanden op eigen kracht verder gegaan en dit gaat super goed door de kennis die ik opgebouwd heb tijdens de trainingen en evaluaties! Echt een aanrader!
Goed concept, eindelijk iets wat wel werkt!
Joel heb ik ervaren als een enthousiaste coach/trainer. De trainingen waren altijd pittig maar er was altijd ruimte voor humor en zijn hulp om mijn eetgewoonten te verbeteren hebben gewerkt. Ik voel mij top!!
Wat een interessant concept is dit!Ik hoop dat dit gaat uitbreiden in Nederland, dan ga ik het zeker proberen. Over het voedingsschema ben ik al enorm tevreden. Nu nog het gemak van het thuisbezorgen!
Uitstekende service en lekkere recepten. Het gemak van een maaltijdbox, maar dan met een persoonlijke touch. Helaas nog niet door heel Nederland verkrijgbaar, maar dat zal slechts een kwestie van tijd zijn 🙂
Joel heeft goed geholpen om een goed voedingsschema te vinden voor mijn drukke en weinig regelmatig leven (incl. eetpatroon). Met zijn schema at ik regelmatiger en bewuster. Zijn enthousiasme en betrokkenheid is fijn.
Verassend wat we nog allemaal zelfs moeten eten om af te vallen.Nee honger zit er niet bij en lekker gemakkelijk want alles is klaar en geen kopzorgen van wat wel mag en wat niet.Ook goed aangepast op persoonlijke smaakvoorkeur, had niet gedacht dat dat kon.Met Joël zijn bodemloze enthousiasme kan het ook niet anders als helemaal goed komen.Helemaal top tevreden hier !Voor iedereen die zoiets zoekt gewoon doen.
Joel is erg enthousiast en weet waar hij over praat wat betreft voeding en sport.Wij zijn hier erg blij en tevreden over!!De voedingsschema's zijn meer dan prima vol te houden,en wat helemaal geweldig is ,is dat je met veel,gezond eten toch afvalt...!!! Absoluter aanrader!!
Ik ben super blij dat ik contact heb gezocht met Joël. Ik voel me fit en vol energie en ook nog goed resultaat. Met vragen kan je altijd snel bij hem terecht.
Joel is echt een topper, volledig op mij afgestemde voeding- en trainingsschema gemaakt en constant met mij bezig om optimaal te kunnen trainen. Elke week aantal keer contact over het voortgang en de resultaten! Als je goede resultaten wilt behalen met trainen, is dit echt een must! Niks anders als lof voor deze man!
Met de hulp van FitLiving heb ik in korte tijd veel progressie geboekt. Ik ben daarom ook zeer tevreden over de professionele aanpak en begeleiding die ik heb gekregen. Je merkt aan alles dat Joël kennis van zaken heeft om altijd tot een persoonlijke aanpak te komen, die speciaal is afgesteld op jouw doelstellingen.
Geweldig concept met doelgerichte begeleiding, Joël weet waar hij het over heeft en dat geeft resultaat!
Superblij met mijn enthousiaste coach Joel. Eerst drie maanden het online programma gevolgd mbv de app, dat bracht nog niet het gewenste resultaat. Nu in de tweede week van het programma waar ik een volledig voedingsplan volg. Dit gaat echt super, afwisselende gezonde maaltijden die zelfs helemaal door Joel naar den haag worden gebracht. Het verbaasde mij dat je zo veel mag eten, vooral bij het avondeten! Ook prettig dat ik Joel een keer per week spreek om alles te evalueren. Ik heb een superstart gemaakt en ga nu richting mijn eerste streefgewicht!
Door het persoonlijk contact iedere week blijf je gemotiveerd. Joel is een fijne jongeman die je blijft motiveren. Ik sta versteld dat ik ondanks de grote porties die ik eet toch kilo s kwijtraak. Heb veel meer energie en ben minder moe.Ben heel erg blij dat ik Joel op mijn pad ben tegengekomen!!
Het is een goede stok achter de deur, Joel is zeer motiverend en houd je goed in de gaten. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen om van mijn laatste kilo’s af te komen. Bedankt Joel �
Erg de moeite waard om eens uit te proberen!!
Super tevreden en ik haal resultaten!

Eindelijk je doelen behalen met de juiste begeleiding!

Laat hieronder je contactgegevens achter voor een vrijblijvend gesprek.
Besluit je een proefsessie te claimen – Dan ontvang je 50% korting!

Al meer dan 200 mensen gingen jou voor!

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
no-icon
Telefoonnummer (optioneel)
icon-phone
Woonplaats (optioneel)
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right