Vitaliteitsprogramma’s op maat samengesteld op basis van de wensen van de opdrachtgever. Haal meer uit je medewerkers en werk aan een beter imago. Hierdoor zal de productiviteit toenemen en het ziekte verzuim verminderen.

Voedingscoach

Help jouw personeel met hun voedingspatroon. D.m.v. een persoonlijke begeleiding, het uitschrijven van voedingsschema’s en de bijbehorende coaching zal het personeel een fittere levensstijl gaan hanteren.

Vitaliteitscoaching

Wekelijkse consult gesprekken, dit kan zowel 1 op 1, als in groepsverband. Tijdens deze consult uren is er tijd om te wegen, meten en het hebben van voortgangsgesprekken.

Workshops

D.m.v. workshops kan je medewerkers laten inzien wat hun huidige voedingspatroon is en wat hier verbetert aan kan worden. Ik ben een groot voorstander van een actieve workshop. Daarom laat ik het personeel ook leuke opdrachten uitvoeren.

Groepschallenges

Met een groepschallenge werk je ook aan een betere werksfeer. Het personeel kan inschrijven op diverse groepchallenges en gaat samen hiernaartoe werken.

Bedrijfsbootcamp

Neem het stukje training ook mee in je bedrijf. Met uitdagende en leuke oefeningen help ik het personeel ook op het gebied van sport. Op deze manier leer je je eigen collega’s ook op een sportieve manier kennen.

Fitter personeel?
Kom dan nu in actie en neem contact met mij op voor een vrijblijvend consult.

Fitter personeel?
Kom dan nu in actie en neem contact met mij op voor een vrijblijvend consult.

Personeel is het kostbaarste bezit

Mijn doel en tevens mijn passie? Mensen in laten zien dat zij nóg gezonder kunnen leven. Jij kent vast wel iemand die burn-out klachten heeft, of heeft gehad? Of last heeft van werkstress? Dit gezegd hebbende zou je vast ook kunnen begrijpen dat het personeel het kostbaarste bezit is van een bedrijf? Door hierin te investeren zal de productiviteit verbeteren, het verzuimpercentage omlaaggaan en er zal een betere werksfeer komen op de werkvloer.

Stel je eigen pakket samen

In een vrijblijvend en gratis consult kijken wij samen wat het beste past bij het bedrijf. Samen werken wij tot naar een gezamenlijk doel, namelijk: Het fitter maken van het personeel. Ik ben ervan overtuigd dat ik d.m.v. mijn expertise het personeel kennis kan bijbrengen zodat zijzelf gezondere keuzes gaan maken in het dagelijkse leven.

‘Binnen de huidige economie, met een groeiende werkdruk, wordt er meer gevraagd van werknemers. Het is van groot belang dat onze werknemers fit blijven. Joël van Fit Living speelt hier een belangrijke rol in’
Daniël
‘De workshop is inspirerend en heeft ons inzicht gegeven hoe wij ons voedingspatroon kunnen verbeteren’
Rosalie

Wetenschappelijke onderzoeken spreken voor zich

MKB en Nationale bedrijven investeren steeds meer in de gezondheid, veiligheid en vitaliteit van hun werknemers. Door te voorkomen dat je personeel tegen klachten aanlopen kan je jaarlijks veel besparen. Een simpel optelsommetje uit een wetenschappelijk onderzoek van Achmea geeft aan dat een medewerkers gemiddeld 6 werkdagen ziek is. Als we uitgaan van een gemiddeld jaarinkomen in Nederland van €37.000 EURO zijn dit de kosten per dag, voor een bedrijf.

Doorbetaling van loon€ 155,00
Kosten voor vervanging€ 148,00
Verlies productie / dienst€ 44,00
Kosten arbodienstverlening€ 61,00
Verzuimbegeleiding€ 7,60
Totaal verzuimkosten€ 415,60

Dit zijn de gemiddelde ziektekosten, per medewerker, per dag.

Een paar simpele optelsommen betreft de financiële kant.
Kan je jaarlijks het verzuimpercentage van bijvoorbeeld 7% naar 5% krijgen?

  1. Een bedrijf met 50 man personeel bespaart jaarlijks in dit voorbeeld €41.560 EURO.
  2. Een bedrijf met 100 man personeel bespaart jaarlijks in dit voorbeeld €83.120 EURO.
  3. Een bedrijf met 250 man personeel bespaart jaarlijks in dit voorbeeld €207.800 EURO

Nog niet overtuigd?

Ik zeg weleens; Je personeel is je gereedschap. Als je goed gereedschap hebt, dan ben je ook veel productiever en vrolijker. Naast het besparen van geld heb je nog veel meer voordelen:

  • Betere werksfeer doordat ze lekkerder in hun vel zitten.
  • Lager verloop van je personeel.
  • Beter imago.
  • Grotere aantrekkingskracht voor nieuw personeel.
  • Betere samenwerking.
  • Meer positiviteit.
  • Beter cultuursbeleid.

De investering waard? Dit is wat klanten erover zeggen:

Ik heb een fijne eerste PT training gehad, via whatsapp heb je ideale contact met Joël
Joel heeft hiermee een sterk concept in handen. Ideaal voor mensen die geen kans zien buiten de deur te sporten maar ook voor degenen die extra gemotiveerd moeten worden. De lessen worden afgestemd op jouw wensen en zijn elke keer anders zodat het nooit saai is. Ik ben dik tevreden.. waar ik eerst voor 10 lessen ging ben ik nu al 7 maanden verder😁 En niet geheel onbelangrijk is Joel een heel vriendelijk en spontaan persoon waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Kortom, een aanrader👌
De combinatie van enthousiaste begeleiding met op maat gemaakte voedingspakketten is voor mij een groot succes!
Joël is een vakkundig personal trainer die je weet te motiveren om net dat stapje extra te zetten tijdens de trainingen, zonder dat dit ten koste gaat van je lichamelijke gezondheid.
De personal training van Joël is helemaal top! Een hele vriendelijke, jonge en energieke jongen! Hij weet precies hoe ver je kan gaan en geeft je echt de motivatie om je grenzen te verleggen. Hierdoor voel je je super voldaan na een training en dit motiveert weer voor de volgende! En het fijne is dat dit gewoon in je eigen vertrouwde omgeving mogelijk is. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen!
Personal training lessen aan huist met een op maat samengestelde biologische voedingspakketten. Een concept waar ik in geloof en we samen (online) vol voor zullen gaan 💪
Heel leuke en moderne onderneming! Gezond leven hoeft niet moeilijk te zijn 🙂
Een gezonde voeding is essentieel in een gezonde levensstijl, d.m.v. de voedingsboxen van Fitliving is dit een stuk makkelijker te bereiken! Zeker een aanrader �
De passie die Joël heeft voor het vak is echt leuk om te zien en dat motiveert!
Innovatief concept met voedingspakketten van kwaliteit. Zeker het proberen waard!
Leuke blogs / artikelen!
Erg tevreden over de biologische maaltijdpaketten. Eenvoudg via de website besteld, nu geniet ik dagelijks van lekkere gezonde maaltijden 🙂
Ik maak nu een aantal weken gebruik van de voedingspakketten bij Fit Living. Dit omdat ik gezonder wil eten en wat strakker wil worden. Ik merk dat ik nu strakker wordt en gewoon meer dan genoeg eet. Daardoor ben ik ook zelfverzekerder geworden.Het is ook heel fijn dat je echt persoonlijke aandacht krijgt. Kortom: ik ben zeer tevreden dat ik voor Fit Living heb gekozen
Na lang wikken en wegen toch besloten om weer eens aan mijn body en geest te gaan werken. Met een voedingsschema van FitLiving en de hulp van Joël gaat het mij vast lukken. Ik heb zoveel positieve berichten gehoord en wellicht kunnen we het met zijn allen gaan proberen. Misschien is er iemand hier in de buurt die ook zin heeft om de zomer slank in te gaan, laat het weten aan Joël en wie weet gaan we er met zijn allen flink tegenaan. Samen staan we sterker en wordt het misschien ook nog leuk om te gaan sporten. De schema's zien er goed uit en het is echt haalbaar, geen keuze maken in de supermarkt, geen verleidingen om lekkernijen mee te nemen en gewoon thuis bezorgd. Als je maar wilt en je geest goed meewerkt. In het leven heb je elkander nodig en mekaar een beetje stimuleren is al een kado. Geef je ook op..... warme groet
Toegankelijk recept en visie. Hierdoor ben ik met mijn neus op de feiten gedrukt: waar ben ik mee bezig? Want goed eten is belangrijk voor lichaam en geest! Mooi concept om de pakketten langs te brengen en in contact te zijn!
Voorbeeld voedingsschema was top! Lekker recept en goed te maken en makkelijk verkrijgbaar in de winkel!
Joël is iemand met een passie voor zijn vak. Hij heeft een heldere visie waar hij naar toe wilt met FitLiving en ik kan mij hier goed in vinden. De voedingspakketten zijn volledig biologisch en met aandacht samengesteld. Kortom, ga zo door Joël!
Erg interessant concept! Ideaal dat het pakket aan huis word bezorgd en op maat word gemaakt.
Hele aardige coach, die goed betrokken is bij het proces. Ik ben heel blij met hem, en de recepten zijn ook heerlijk!
Joel is vakkundig en weet waar hij over praat. Als er vragen zijn reageert hij super snel en komt met alternatieven. Hij stuurt zelf ook regelmatig een berichtje om te checken hoe het gaat. Na de eerste week gaf ik aan dat ik toch een honger gevoel over hield. De zelfde dag nog een aangepast schema die beter aansluit op mijn behoeftes. Lekkere maaltijden en recepten die goed vol te houden zijn. Keep up the good work!!
Fijn advies wat betreft de voeding en het schema!! Top!
Super goed concept met doelgerichte begeleiding en iemand die ontzettend veel kennis heeft over voeding en alles wat fitness gerelateerd is.
Ervaren Coach, weet waar die over praat en ziet overal de juiste kansen in. Motiveert waar nodig en komt met de juiste doelstelling op maat natuurlijk. 1 woord en dat is TOP!
Ben echter zeer te spreken over Joël. Jij Heeft me super geholpen,om na de zwangerschap weer in model te komen.D.m.v het voedingsschema en de PT die ik volg.Wekelijks appt hij hoe het gaat met het schema. Is zeer onderhoudend echt een topper. Heeft echt heel veel verstand van Goed,gezond eten. Laatst had ik nog een fit living startpakket gewonnen. Is ook echt super bevallen.Ik geef je een Dikke vette duim topper.
Joël is echt een super Coach ! 😉 Het voeding schema dat ik is sinds 18 december volg van hem , is zeer goed uit te houden en zelfs erg lekker ! Na de 2e dag voelde ik mij wel wat misselijk, maar dat trok gelukkig gauw weer weg , wat ik echt super fijn en zeer motiverend vind is dat ik altijd vragen kan stellen!, als ik iets niet snap vanuit het voeding schema. Toch eigenlijk is het schema zelf zeer duidelijk , maar in het weekend vind ik het lastig zelf te bepalen wat ik het beste kan eten , gelukkig helpt Joël dan erg goed met tips !Ik ben echt ontzettend blij dat ik op deze manier hulp heb gevonden bij het opzetten van een gezond voeding schema. In het voedingsschema wordt zeer goed rekening gehouden met allergieën en wat iemand wel en niet zo graag lust , er is dus ook ruimte voor aanpassingen met hulp van Joël.Super bedankt al ,voor alle hulp die je nu al gegeven hebt Joël ! en ik blijf zeker nog een tijd lid.Dit echt een aanrader voor iedereen die gezonder wil leven!!!( ook als je minder te been bent zoals ik kan Joël je goed helpen met een gezond voeding schema)
Ik ben begonnen met personal training + voedingsbegeleiding op maat op het moment dat ik 90 kilo woog en een behoorlijke buik had. Doelstelling was om gezonder te eten en een strakker lichaam te krijgen. Dankzij Joël z'n schema en begeleiding ben ik maar liefst 17 kilo afgevallen. Ik weeg nu 73 kilo en mijn eetpatroon is compleet veranderd. Joël wist me altijd goed te motiveren en te pushen!Absoluut een aanrader dus!
Joël: Een top trainer!!! Elke training is het knallen geblazen bij Joël. Joël pakt je goed aan, hij laat je zeker werken in zijn trainingen. Maar naast het harde werken is ook elke training echt leuk, gezellig en altijd lachen geblazen. Je behaalt je eigen persoonlijke doelen bij Joël, hij geeft begeleiding volgens de wens van elke individuele klant, begeleiding dat dus bij jou past, hij kan je ondersteunen bij je voeding, hij laat je keihard werken, hij sleept je op een positieve manier door de training heen op de zware momenten, Joël geeft je zeker een voldaan gevoel na elke training!!� Joël weet wat hij doet en waar hij over praat, je krijgt zeker het totaal plaatje. Topper!!! �--》 Ik ken zelf geen betere trainer.�
Joël weet waar hij over praat, goede resultaten behaald met personal training en een goed voedingsadvies.
Joël is een goede coach/trainer die je kan motiveren en activeren bij trainingen. Daarnaast een goede voedingscoach die aanzet tot levenstijl verandering.
Na begonnen te zijn met modellenwerk moest ik een aantal centimeters verliezen bij de heupen. Dit heb ik uiteindelijk bereikt door een betere leefstijl en eetgewoontes te krijgen, ik ben begin dit jaar begonnen met de personal trainingen en voedingstraject bij Joel! Ik voelde me al gauw fitter en begon meer spiermassa op te bouwen. Inmiddels ben ik al een aantal maanden op eigen kracht verder gegaan en dit gaat super goed door de kennis die ik opgebouwd heb tijdens de trainingen en evaluaties! Echt een aanrader!
Goed concept, eindelijk iets wat wel werkt!
Joel heb ik ervaren als een enthousiaste coach/trainer. De trainingen waren altijd pittig maar er was altijd ruimte voor humor en zijn hulp om mijn eetgewoonten te verbeteren hebben gewerkt. Ik voel mij top!!
Wat een interessant concept is dit!Ik hoop dat dit gaat uitbreiden in Nederland, dan ga ik het zeker proberen. Over het voedingsschema ben ik al enorm tevreden. Nu nog het gemak van het thuisbezorgen!
Uitstekende service en lekkere recepten. Het gemak van een maaltijdbox, maar dan met een persoonlijke touch. Helaas nog niet door heel Nederland verkrijgbaar, maar dat zal slechts een kwestie van tijd zijn 🙂
Joel heeft goed geholpen om een goed voedingsschema te vinden voor mijn drukke en weinig regelmatig leven (incl. eetpatroon). Met zijn schema at ik regelmatiger en bewuster. Zijn enthousiasme en betrokkenheid is fijn.
Verassend wat we nog allemaal zelfs moeten eten om af te vallen.Nee honger zit er niet bij en lekker gemakkelijk want alles is klaar en geen kopzorgen van wat wel mag en wat niet.Ook goed aangepast op persoonlijke smaakvoorkeur, had niet gedacht dat dat kon.Met Joël zijn bodemloze enthousiasme kan het ook niet anders als helemaal goed komen.Helemaal top tevreden hier !Voor iedereen die zoiets zoekt gewoon doen.
Joel is erg enthousiast en weet waar hij over praat wat betreft voeding en sport.Wij zijn hier erg blij en tevreden over!!De voedingsschema's zijn meer dan prima vol te houden,en wat helemaal geweldig is ,is dat je met veel,gezond eten toch afvalt...!!! Absoluter aanrader!!
Ik ben super blij dat ik contact heb gezocht met Joël. Ik voel me fit en vol energie en ook nog goed resultaat. Met vragen kan je altijd snel bij hem terecht.
Joel is echt een topper, volledig op mij afgestemde voeding- en trainingsschema gemaakt en constant met mij bezig om optimaal te kunnen trainen. Elke week aantal keer contact over het voortgang en de resultaten! Als je goede resultaten wilt behalen met trainen, is dit echt een must! Niks anders als lof voor deze man!
Met de hulp van FitLiving heb ik in korte tijd veel progressie geboekt. Ik ben daarom ook zeer tevreden over de professionele aanpak en begeleiding die ik heb gekregen. Je merkt aan alles dat Joël kennis van zaken heeft om altijd tot een persoonlijke aanpak te komen, die speciaal is afgesteld op jouw doelstellingen.
Geweldig concept met doelgerichte begeleiding, Joël weet waar hij het over heeft en dat geeft resultaat!
Superblij met mijn enthousiaste coach Joel. Eerst drie maanden het online programma gevolgd mbv de app, dat bracht nog niet het gewenste resultaat. Nu in de tweede week van het programma waar ik een volledig voedingsplan volg. Dit gaat echt super, afwisselende gezonde maaltijden die zelfs helemaal door Joel naar den haag worden gebracht. Het verbaasde mij dat je zo veel mag eten, vooral bij het avondeten! Ook prettig dat ik Joel een keer per week spreek om alles te evalueren. Ik heb een superstart gemaakt en ga nu richting mijn eerste streefgewicht!
Door het persoonlijk contact iedere week blijf je gemotiveerd. Joel is een fijne jongeman die je blijft motiveren. Ik sta versteld dat ik ondanks de grote porties die ik eet toch kilo s kwijtraak. Heb veel meer energie en ben minder moe.Ben heel erg blij dat ik Joel op mijn pad ben tegengekomen!!
Het is een goede stok achter de deur, Joel is zeer motiverend en houd je goed in de gaten. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen om van mijn laatste kilo’s af te komen. Bedankt Joel �
Erg de moeite waard om eens uit te proberen!!
Super tevreden en ik haal resultaten!

Fitter personeel? Vraag een vrijblijvend consult aan

Haal meer uit je medewerkers en werk aan een beter imago.
Laat hieronder je gegevens achter voor een gratis consult.

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
no-icon
Telefoonnummer
icon-phone
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right