Voedingsschema op maat

Vind je het lastig om gezonde keuzes te maken? Of heb je al veel diëten geprobeerd en lijkt niks voor jou te werken?

Ben jij je daarnaast écht bewust van wat je op een dag allemaal eet en drinkt? En weet je eigenlijk wat voor jouw lichaam de ideale verhouding van eiwitten, koolhydraten en vetten (macronutriënten) is?

Met mijn voedingsschema’s ontvang je een persoonlijk plan, geheel afgestemd op jouw lichaamssamenstelling en rekening houdend met jouw persoonlijke doelen.

Je ontvangt een gevarieerd schema met voor vijf dagen een passend ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Ik ben ervan overtuigd dat er genoeg ‘gezonde’ voedingsproducten zijn die jij lekker vind. Door middel van de juiste kennis en een goede communicatie kan ik succes garanderen.

Persoonlijk voedingsplan ontvangen?

Het voedingsschema op maat is precies wat je nodig hebt als jij graag gezond en gevarieerd wilt eten. Gepersonaliseerd. Uniek. Op basis van jouw doelstellingen en lichaam.

Hoe werkt het?

1. Lichaamssamenstelling bepalen

Je vult online de gegevens in om te bepalen wat jouw lichaamssamenstelling is (gewicht, lengte, leeftijd, activiteitsniveau en doel).

2. Persoonlijk voedingsplan

Binnen 48 uur ontvang je jouw persoonlijke voedingsplan.

Je kunt gaan voor een 5-daags voedingsschema of voor ons 12 weken-plan, waarin je iedere vier weken een nieuw gevarieerd voedingsplan ontvangt.

3. Bepaal zelf wat je prettig vindt

Hoe je vervolgens omgaat met het schema is aan jou.

Je kunt vijf dagen het schema volgen, gevolgd door twee dagen waarin je wat losser omgaat met wat je eet.

Of je begint na de vijfde dag weer met dag één. Het moet namelijk vooral vol te houden zijn en jij kunt zelf het best bepalen wat je prettig vindt.

Wat is jouw energiebehoefte?

Nog niet klaar om een volledig schema te bestellen? Vul dan de onderstaande velden in en bereken alvast gratis en eenvoudig jouw energiebehoefte.

[[[[]],[[]],"and"]]
1
Wat is je gewicht?
Wat is je lengte?
Wat is je leeftijd?
Previous
Next

Persoonlijk voedingsplan ontvangen?

Het voedingsschema op maat is precies wat je nodig hebt als jij graag gezond en gevarieerd wilt eten. Gepersonaliseerd. Uniek. Op basis van jouw doelstellingen en lichaam.