Bodytec brengt veel voordelen met zich mee

Deel dit artikel

Misschien ken je het nog helemaal niet? Dan wordt het nu tijd dat je daar wat meer over te weten gaat komen. Bodytec brengt namelijk onwijs veel voordelen met zich mee. Je kan Bodytec namelijk gebruiken voor diverse doelstellingen. Zo kan de focus gelegd worden op spiertoename, conditieverbetering, stress- en spierspanning verminderen en helpt het tegen blessures, zoals een hernia of onder rugklachten. Natuurlijk kan je ook meerdere doelstellingen tegelijkertijd trainen.

Wat is Bodytec eigenlijk?

Bij een Bodytec training maken we gebruik van EMS, Electro Muscle Stimulation. EMS zijn kleine elektrische impulsen die de spieren stimuleren om zich aan te spannen. Deze elektrische impulsen zorgen voor een intensieve full-body workout waarbij alle belangrijke spiergroepen tegelijkertijd worden getraind (benen, billen, buik, armen, borst en de hele rug).

20 minuten Bodytec staat gelijk aan drie uur fitness

Doordat je spiervezels maximaal geactiveerd worden train je ook de dieper gelegen spieren. Met Bodytec activeer je ruim 90% van de spiervezels en met reguliere fitness is dit ruim 30%. Om deze reden creëren we sneller resultaat. Daarnaast resulteren de trainingen in een betere vetverbranding, doorbloeding, actieve aansturing van de spieren en een gezondere en gladdere huid. En wees niet bang: bij een training maken wij gebruik van lichaamseigen signalen en niet van elektriciteit. Het blijft dus jouw lichaam die al het werk doet!

Gelijk aan drie uur fitness? Hoe kan dat?

Zoals hierboven genoemd activeer je veel meer spiervezels dan bij reguliere krachttraining. Bij reguliere krachttraining gaat het grotendeels om 1 spiergroep tegelijkertijd aanspannen en anders wordt het al snel een training waarbij de focus op uithoudingsvermogen ligt. Omdat je bij Bodytec alles continu aanspant, train je al je spieren tegelijk en ook nog eens veel dieper waardoor de training effectiever en korter is dan bij reguliere krachttraining. Daarnaast hoef je geen zware gewichten te tillen en grote bewegingen te maken dus ook ideaal voor mensen met klachten/beperkingen.

Bodytec bij Fit Living Putten begint met een Intake

Bij Fit Living start je met een intake in combinatie met een proeftraining. Tijdens de intake worden de doelen in kaart gebracht en wordt er gekeken naar je huidige leefstijl. Vervolgens krijg je van ons voor de proefles speciale onderkleding die onder het Bodytec pak aan mag. Er wordt heel laagdrempelig gestart met een impulsgewenning. Het woord zegt het al, we gaan heel rustig jouw lichaam de impulsen laten voelen.

Bodytec bij Fit Living Putten

  • Een work-out van 20 minuten komt overeen met 3 uur reguliere krachttraining.
  • Bodytec training verhoogt DIRECT je stofwisseling en vetverbranding.
  • De elektrische impulsen bevorderen de aanmaak van Collageen waardoor we cellulites tegen gaan en onze huid zichtbaar zullen verbeteren.
  • Je rekent vaak al binnen enkele weken af met vage en vervelende pijntjes.
  • Train je spieren effectief zonder zware belastingen op de gewrichten.
  • Bodytec is altijd 1:1 met een Bodytec trainer.
  • Door onze persoonlijke begeleiding kunnen we maatwerk leveren.

Intake – Proefles

Lijkt het jou leuk om een vrijblijvende intake in combinatie met een proeftraining te krijgen? Je bent welkom! Het duurt 60 minuten en kost €25,00. Klik op onderstaande link en maak een afspraak:

https://www.fitliving.nl/bodytec-training-putten/

4 weken afvallen challenge

ONDER BEGELEIDING VAN JOUW PERSOONLIJKE COACH DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN?

Doe mee aan onze 4 weken Afvallen Challenge en probeer het gemiddelde van 6 kilo afvallen te overtreffen. Ga jij de uitdaging aan met jouw eigen persoonlijke coach?