Personal trainingaan huis

Personal training in jouw regio

Wij bieden je een volledig programma op maat, wanneer je kiest voor onze personal training aan huis. Wij staan achter onze succesformule om het totaalplaatje aan te pakken. Naast uitdagende work-outs bieden we jou een op maat gemaakt voedingsplan aan middels onze app. De weg naar een gezond leven was nog nooit zo eenvoudig.

In een wijde omgeving rondom Putten bieden wij personal trainingen bij jou thuis aan. 

Personal training waar en wanneer jij wilt

Wil jij een gezonde levensstijl? Maar weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om te bewegen en gezond te eten? Dan is onze personal training iets voor jou. Wij verzorgen work-outs waar en wanneer jij wilt. En dat niet alleen: je krijgt van ons een programma op maat zodat je zelf niet hoeft na te denken over je sport en voeding. Het combineren van werk en sporten was nog nooit zo makkelijk!
Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Een personal training bij jou thuis? Of in de frisse lucht?

Wil je liever je huis niet uit na een drukke werkdag? Geen probleem, dan komen we toch gewoon naar jou!

Wij komen naar elke gewenste locatie voor een personal training in de regio Putten, Garderen, Ermelo, Nijkerk, Ede en Het Gooi.

Toch liever in een professionele studio sporten? Dat kan! Je bent ook welkom op onze locatie in Putten.

Super fijn om met Joël te werken. Hij is erg gemotiveerd, waardoor je dat zelf ook wordt. Daarnaast heb ik onderschat welke positieve impact de personal trainingen geven op het zakelijke vlak.

Mark

Joël is de stok achter de deur die ik nodig heb. Hij motiveert op een manier dat ik het beste uit mijzelf weet te halen en de grens op een verantwoorde manier op zoek. Na 2 weken trainen voelde ik mij al zoveel fitter! Binnen nog geen anderhalve maand tijd ben ik ruim 5 kilo afgevallen!

Berdien

Bewegen, eten en meten

Een gezonde levensstijl is een combinatie van bewegen en gezond eten. Daarom krijg je naast uitdagende work-outs ook voedings- en lifestyle advies.

Wil je weten of het sporten en gezond eten het gewenste effect heeft? Periodiek voeren we een meting uit, zo weet je precies hoe je ervoor staat.

Je start bij ons met een vrijblijvende proefles. Hiermee krijgen wij een goed beeld van jouw huidige conditie en de doelen die jij wilt bereiken.

Is het tijd voor actie? Plan dan direct een proefles in!

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training is iets voor jou als je...

Met onze personal training...

Fit Living is zoveel meer dan alleen het fysieke aspect. Zakelijk en privé verloopt alles soepeler. Als je goed in je vel zit en je voelt je lekker, presteer je zakelijk ook beter.

Anna

De investering waard?

Jouw 7 zekerheden

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.