Small Group Trainingin Putten

Fit Living, de naam op zich klinkt alleen al als een uitdaging.. de lessen des te meer! Heel fijn dat je op je eigen niveau kan mee doen. ik train hier met heel veel plezier! De trainers zijn super enthousiast en ontzettend positief! Door de persoonlijke sfeer halen ze het beste in je omhoog. na de trainingen altijd een voldaan gevoel! super aanrader!

Bastiaan

Small Group Training in onze privé studio

Onze trainingen behouden de persoonlijke aandacht en begeleiding van de 1-op-1 training, met het extra voordeel van teamspirit. Daarnaast zijn de kosten lager omdat je deze met de groep deelt.

Met onze small group training…

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training is de upgrade van Bootcamp. De focus ligt op techniek en niet alleen op kracht, wat tot meer resultaat en minder blessures leidt.

Bij deze groepsles in Putten is er intensieve begeleiding voor iedere deelnemer en dat tegen een scherpe prijs. In deze speciaal ontworpen trainingen zorgen we dat je meer kracht, uithouding en mobiliteit ontwikkeld.

Je ervaart tijdens de small group training de voordelen van personal training én de voordelen van het samen trainen. De groep waarin je traint is nooit groter dan maximaal acht personen. 

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Na een gratis proefles besloten om door te gaan. Inmiddels sport ik hier al 2 jaar! Wekelijks zijn er genoeg mogelijkheden en het is ideaal plannen via de Fit Living app. Echt een aanrader en ik heb ook nog een stok achter de deur om lekker in beweging te komen en blijven.

Judith

Fit Living is eerlijk, professioneel en zeker je geld waard. De trainingen zijn erg intensief en uitdagend. Maar wel op je eigen niveau. Elke training is anders en die afwisseling maakt het leuk! Ik heb door Fit Living in een korte tijd veel motivatie en meer doorzettingsvermogen gekregen, top!

Chantal

Small Group training tarieven

Ervaar eerst een gratis en vrijblijvende proefles. Mocht je vervolgens door besluiten te gaan, dan hanteren we onderstaande tarieven middels een strippenkaart:

Goed om te weten; wekelijks hebben we minimaal 10 small group trainingen open staan. Zowel in de ochtend, avond als in het weekend is er plek en middels onze Fit Living app kan je zelf de trainingen inplannen.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

De investering waard?

Plan eenvoudig zelf je trainingen in

Gratis proefles plannen of heb je een vraag?

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.