Personal trainingbij FIt Living

Ik train nu al een aantal maanden bij Fit Living. De trainingen zijn erg effectief, gevarieerd en gezellig. De locatie is ook heel mooi! Aanrader om bij Fit Living te sporten!

Jorrit

Personal training in onze privé studio's

Wil jij fit worden en blijven? Maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Kom dan trainen in onze privé studio in Putten. Met onze personal training krijg je:
Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Alle faciliteiten van een sportschool maar veel persoonlijker

Wil jij je lichaam snel in shape krijgen? Kom dan sporten in onze privé studio in Putten. Onze studio heeft alle faciliteiten van een sportschool, maar is veel persoonlijker. Zo ben jij altijd de enige die traint en word je niet afgeleid door andere sporters.

Wij werken alleen met ervaren, gecertificeerde trainers die passie en kennis hebben om jou gevarieerde, uitdagende en effectieve trainingen te geven. Je personal trainer is jouw stok achter de deur om op de meest efficiënte manier resultaat te boeken.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Hele fijne personal trainingen. Ze helpen je echt goed en pushen je om net dat stukje verder te gaan voor optimaal resultaat. Ze weten goed waar ze het over hebben en dat voelt goed!

Aaron

Een kundig, enthousiast en motiverend team van personal trainers van Fit Living helpen me aan mijn doelen. Het trainen kost energie maar het geeft je ook zeker weten energie. De trainingen zijn afwisselend en afgestemd op het geen je zelf als doel stelt. Het is net de stok achter de deur die ik nodig heb. Op naar het bereiken van m’n doelstelling.

Anne

Programma op maat

Met de juiste begeleiding helpen wij jou om je persoonlijke doelen te bereiken. Je start daarom met een vrijblijvend consult en proefles. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakt pakket samengesteld, waarin we onder andere de trainingsfrequentie bespreken. Hierin is maatwerk van belang omdat het wel in je dagelijkse leven moet passen.

Een fit leven bereik je niet alleen door te sporten. Gezond eten en voldoende slaap zijn minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij je een totaalpakket.

Je krijgt work-outs op maat en voedings- en lifestyle adviezen die passen bij jouw doelen. Ook voeren wij periodiek een meting uit zodat jij weet of je op de goede weg bent.

Kom in actie en laat ons je helpen om van je gezondheid weer een prioriteit te maken!

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

De investering waard?

Jouw 7 zekerheden

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.