Personal / Duo boxingin Putten

Fijn team en een dikke aanrader om bij Fit Living te trainen. Boksen bij Fit Living is fun & geeft resultaat! Met een lach werken aan een betere conditie! Inmiddels ben ik al bijna 10 kilo kwijt geraakt doordat ik ook nog begeleiding krijg in het verbeteren van mijn voeding (op een gezonde manier).

Charlotte

1-op-1 of als duo

Personal / Duo Boxing! Wij vinden dat iedereen persoonlijke aandacht en structuur nodig heeft, ook als het om sporten gaat. Hierdoor zul je veel sneller vooruitgang boeken en je doelstellingen behalen.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Persoonlijke begeleiding

Personal Boxing is de perfecte workout om je lichaam gezond en fit te krijgen. Bij de trainingen richten we ons echt op de workout en techniek. De verschillende stoten, het ontwijken en het voetenwerk zijn allerlei technieken die we jouw zullen aanleren.

Daarnaast wordt er volop gewerkt aan je conditie, kracht en flexibiliteit, coördinatie, techniek en snelheid. Al snel zul je merken dat je zelfvertrouwen er enorm van groeit. Dat heeft natuurlijk ook een positief effect in je werkomgeving.

Naast dat bokstraining heerlijk is als workout voor een gezond en fit lichaam, is het ook de perfecte sport om alle dagelijkse problemen even te vergeten.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Ik train nu al een aantal maanden bij Fit Living. De trainingen zijn erg effectief, gevarieerd en gezellig. Echte vakmannen in boksen, veel variatie in trainingen en dat in een ontspannen maar stimulerende sfeer. Ik ben enthousiast en beveel ze dus ook graag aan!

Lucas

De investering waard?

Jouw 7 zekerheden

Proefles plannen of heb je een vraag?

De intake-proefles bedraagt 20 euro en duurt 45 minuten. Kosten delen? Dat kan! Voor zowel 1 als 2 personen blijft de prijs gelijk.

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.