Over Fit Living

Mijn naam is Joël. Ik ben 27 jaar en woon in Putten. Ik ben eigenaar van Fit Living en het is mijn passie om mensen te motiveren, te inspireren en te coachen. Positieve impact creëeren op elk onderdeel van jouw leven, zowel fysiek als mentaal. Dat is nu precies waar ik je mee kan helpen. Tijdens mijn zeven jaar werkervaring binnen de functional training branche heb ik inmiddels honderden klanten begeleid met behulp van personal training, coaching en voedingsbegeleiding.

Over Fit Living

Mijn naam is Joël, 27 jaar en eigenaar van Fit Living en het is mijn passie om mensen te motiveren, te inspireren en te coachen. Positieve impact creëeren op elk onderdeel van jouw leven, zowel fysiek als mentaal. Dat is nu precies waar ik je mee kan helpen. Tijdens mijn tien jaar werkervaring binnen de functional training branche heb ik inmiddels honderden klanten begeleid met behulp van personal training, coaching en voedingsbegeleiding. Een persoonlijke klik is minstens zo belangrijk voor een blijvend en écht resultaat.

De personal trainers van Fit Living

personal-trainer-ede

Joël Gruppen

Het is mijn passie om mensen te motiveren, te inspireren en te coachen. Ik heb al veel mensen mogen helpen naar een betere en bewustere levensstijl. Bij Fit Living staan drie pijlers centraal: beweging, voeding en mental coaching.

Mojib Mans

Mijn naam is Mojib Mansouri. Sinds jongs af aan ben ik altijd al gefascineerd geweest van het menselijke lichaam en om mensen coachen. Als gecertificeerde trainer geef ik nu bootcamps en personal trainingen aan huis. Daarnaast ben ik werkzaam als model en weet ik als geen ander wat sporten en goede voeding met je lichaam doet. Met bijna een half miljoen volgers krijg ik ook regelmatig opdrachten als influencer.

Erik van de Brug

Mijn naam is Erik van de Brug. In 2011 ben ik zelf begonnen met fitness en vanaf het begin wist ik al dat dit mijn passie was. Wat ik mooi vind aan functionele trainingen is dat je eindeloze doelen kunt stellen en je snel resultaten ziet. Ik wil je graag helpen om jouw doelen na te streven en je te helpen met het werken aan een gezonder en fitter lichaam!

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

VRAAG DIRECT EEN PROEFLES AAN
joel-fit-living

Bel of mail mij. Of laat hiernaast je contactgegevens achter.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

VRAAG DIRECT EEN PROEFLES AAN
joel-fit-living

Bel of mail mij. Of laat hiernaast je contactgegevens achter.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder