Ons teamOntmoet ons team vol specialisten

Aldelien

Een ochtendmens, niet alleen omdat Aldelien twee kinderen heeft, maar ook omdat ze niet stil kan zitten. Lekker in de buitenlucht met haar gezin en in de tuin werken tussen de bloemen dan maak je haar extra blij.

Joël

Trotse vader van Lenn (2020) en Vieve (2022)! Ontspanningsmomenten zijn niet alleen als hij zelf sport maar ook als hij op de bank voetbal (of andere sporten) kijkt, ook al is dat soms niet mogelijk door fanatisme.

Tom

Gezondheid en genieten staan samen op 1. In de weekenden is Tom vaak op een feestje te vinden, maar nog vaker in de sportschool.

Anita

Geniet van een wijntje samen met vriendinnen en is graag met het gezin samen. Vind het leuk om mensen te motiveren om sportief en trots te zijn!

Milan

Milan is alle avonden van huis; werken, trainen bij VVOG Harderwijk. Maar daarnaast is er altijd tijd voor een feestje!

Jorieke

Geboren Puttenaer en moeder van een zoon en dochter. Naast fitnessen mag ze graag snowboarden in Oostenrijk, waar ze in de zomer ook graag gaat kamperen.

Chris

Chris gaat geen uitdaging uit de weg. Is gek op haar gezin en gaat graag met de camper op pad.

Korné

Sporten en motorrijden staan centraal. Daarnaast is alles wat met avontuur te maken heeft een pluspunt.

Ivan

Avontuurlijk en sta altijd open voor spontane ideeën. Deze combinatie maken na mijn mening de leukste herinneringen. Zomers veel op en bij het water te vinden of spontane roadtrips aan gaan.

Loïs

Lange stukken wandelen, een festival bezoeken en altijd in voor spontane plannen. Nieuwe recepten uitproberen om zo lekker en gezond te eten is ook wat Loïs graag doet.