Kokosolie en citroen verbeteren je schildklier

Deel dit artikel

Kokosolie en citroen (water) hebben een positieve werking op je schildklier. De gezonde vetten uit kokosolie en het zuur uit de citroen zorgt ervoor dat je vetverbranding hoger is. In dit artikel leg ik jou uit waarom kokosolie en citroen een verantwoorde keus is.

KOKOSOLIE BEVORDERT DE WERKING VAN JE SCHILDKLIER

Kokosolie is een gezonde keuze en een 100% natuurlijk product. Sommige mensen denken dat koksolie ongezond is door de vele vetten die in het product zitten. De goede vetten die kokosolie bevatten zijn juist goed verteerbaar en worden efficiënt opgenomen door ons lichaam. Heb je last van een vertraagde schildklier? Kokosolie zorgt ervoor dat je minder cholesterol hebt in je bloed, waardoor je schildklier beter functioneert.

KOKSOLIE IS BETER DAN HALVARINE EN MARGARINE

Tegenwoordig wordt er veel gebruikt gemaakt van halvarine en margarines. Deze producten zijn helemaal niet gezond en brengen bepaalde processen van ons lichaam in de war. In deze producten zitten verkeerde stoffen waardoor u meer kans maakt op hart- en vaatziekten. Door de vele transvetten, waar je lichaam moeite mee heeft om dit te verteren, slaat je lichaam op hol. Kokosolie is daarom een betere keus!

VOORDELEN VAN KOKOSOLIE

– Kokosolie creëert een snelle energiegever
– Kokosolie heeft een positieve werking op je bloedsuikerspiegel
– Kokosolie bevat veel antioxidanten wat je beschermt tegen allerlei soorten ziekten
– Kokosolie doodt virussen en bacteriën.
– Kokosolie beschermt tegen parasieten en ontstekingen.
– Kokosolie zorgt ervoor dat je lichaam beter andere voeding op kan nemen waar veel calcium en magnesium in zitten.
– Kokosolie verbetert je humeur.
– Kokosolie kunt u het zelfs ook nog gebruiken voor een droge huid of als massageolie

CITROEN BEVORDERT DE WERKING VAN JE SCHILDKLIER

Je hebt het vast weleens gehoord. ”Als je veel citroensap drinkt en citroenen eet val je kilo’s af”. Is dit waar? Helaas is het niet zo makkelijk, maar citroen kan wel helpen aan een verbetering van je vetverbranding als je voeding al op orde is. Citroen heeft een bewezen effect op het verbeteren van je stofwisseling, wat jou helpt om sneller af te vallen.

REINIGENDE WERKING VAN EEN CITROEN

Het zuur uit een citroen zorgt voor een reinigende werking. Het helpt tegen verstoppingen en ontgift je lichaam waardoor de stofwisseling sneller gaat werken. Maar let op, citroen is geen wondermiddel! Gezond eten en voldoende bewegen is belangrijker.

VOORDELEN VAN CITROEN

– Citroen geeft een boost aan je immuunsysteem.
– Citroen ontgift je lichaam.
– Citroen geeft je energie en onderdrukt de drang om te snacken.
– Citroen is goed voor je huid, rimpels en andere oneffenheden worden daarin tegen een stuk minder.
– Citroen stimuleert je spijsvertering en vetverbranding.
– Citroen bevordert de werking van je hersenen, zenuwsysteem en helpt je bloeddruk op peil te houden.
– Cet geeft een frisse adem.
– Citroenen zitten ook nog eens vol met mineralen en vitaminen die je lichaam van binnenuit ‘schoonmaken’ waardoor je darmen beter hun werk kunnen doen. Het resultaat: minder kans op een opgezette buik.
– Het helpt je bij afvallen.

Daarom allemaal elke ochtend (op de lege maag) een halve citroen uitpersen en samen met lauwwarm water op drinken. Om maximaal te profiteren van deze frisse start van je dag is het belangrijk ook de rest van de dag zo gezond mogelijk te eten.

Tip! Citroenwater drinken door een rietje, zo tast het sap je tanden niet aan.

4 weken afvallen challenge

ONDER BEGELEIDING VAN JOUW PERSOONLIJKE COACH DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN?

Doe mee aan onze 4 weken Afvallen Challenge en probeer het gemiddelde van 6 kilo afvallen te overtreffen. Ga jij de uitdaging aan met jouw eigen persoonlijke coach?