Onze bootcamp lessen zijn effectief en uitdagend!

Deel dit artikel

Sport jezelf fit door onder begeleiding van een professionele trainer te bootcampen. Bij Fit Living willen we zoveel mogelijk mensen motiveren om meer te bewegen en een gezond leven te leiden. Dit doen wij door middel van coaching op het gebied van bootcamp, personal training, voedingsbegeleiding en mind set. Door op de juiste manier kennis over te brengen zorgen wij ervoor dat jij de gewenste resultaten ook zult behouden.

Wat kan ik verwachten als ik bij Fit Living ga bootcampen?

Tijdens de bootcamp lessen breng jij je fitheid naar ‘the next level’. Hiervoor geven wij gevarieerde trainingen die gericht zijn op conditie, kracht, coördinatie, balans, snelheid, explosiviteit en lenigheid. Een uitgebalanceerde training waarmee jij jouw lichaam sterk en klachtenvrij houdt. Samen met andere bootcampers zorgen wij voor een fijne sfeer waardoor jij op een leuke manier fitter wordt. Tijdens de bootcamps maken wij gebruik van kettlebells, resistance banden, TRX-trainers, balanstrainers, etc. Ook maken wij gebruik van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, zoals boomstammen, hekken en bankjes.

Bootcamp is erg populair in Nederland

In de loop der jaren is de populariteit enorm toegenomen naar de bootcamps. Voor je algehele fitheid is bootcampen effectiever dan fitnessen. Dat zullen de fervente bootcampers 100% beamen. Je wordt constant uitgedaagd om je grenzen te verleggen en daardoor boek je zoveel meer progressie in hetzelfde tijdsbestek. Honderdduizenden mensen bootcampen tegenwoordig in Nederland en dit getal zal alleen maar gaan toenemen. Het is enorm populair doordat iedereen mee kan doen. De trainingen zijn voor elk niveau geschikt en zijn gefocust op elke spiergroep in het menselijke lichaam.

Waarom jij moet komen bootcampen?

Bootcamp is geschikt voor iedereen!

Bootcamp is voor elk gewenst doel! Wil je fitter worden, spiermassa kweken, conditie verbeteren en/of afvallen? Al deze facetten worden getraind tijdens de bootcamp sessies. Ook is het geschikt voor beginners en gevorderde bootcampers, zo heb je bij elke oefening meerdere niveaus en zwaartes van gewichten die jij kunt afstemmen op jouw niveau.

Bootcamp is één van de meest effectieve workouts!

Bootcamps zijn HIIT-trainingen. Dit staat voor High Intensity Interval Training. Deze trainingen zijn opgebouwd uit kortdurende interval oefeningen afgewisseld met kortdurende rust pauzes. Dit houd je hartslag hoog en zorgt ervoor dat jij veel sneller progressie boekt. Ook verbrand je met een bootcamp zeker 700 tot soms wel 1000 calorieën. Dit is in vergelijking met bijvoorbeeld fitnessen bijna het dubbele.

Bootcampen is goed en gezond voor je

Door te sporten maakt je lichaam endorfine aan, dit is een gelukshormoon. Veel mensen zullen het gevoel wel kennen na het sporten. Want stel jezelf deze vraag eens: Wat zou er lekkerder zijn, ’s avonds op de bank hangen mét of zonder een workout achter de rug?

Bootcamp helpt preventief tegen blessures

Door te sporten versterk je de spieren en pezen in je lichaam. Omdat je spieren en pezen sterker worden vangen ze bedreigingen beter op en dat houdt je lichaam beter staande.

Bootcampen doet veel goeds binnen in je lichaam

Door te bewegen stimuleer je alle spieren van het spijsverteringskanaal, waardoor de afvalstoffen beter worden afgevoerd door je darmen. Daarnaast is het bewezen dat sporten je hersenen activeert waardoor je creatiever en productiever bent. Dit kan werk gerelateerd een enorm voordeel zijn. Als laatst is het bewezen dat mede door de buitenlucht de stresshormonen beter worden afgevoerd en je huid gezonder is en blijft.

Bootcamp geeft jou energie

De bootcamp zelf is pittig maar doordat je algehele fitheid toeneemt en de positieve bijbehorende positieve facetten verbeteren zal je juist meer energie krijgen. Meer energie om in je privéleven leuke dingen te ondernemen en er te zijn voor je gezin.

Weet jij het nog niet of wil het eens ervaren?

Neem gerust contact met mij op voor vragen. Als je een bootcamp eens wil proberen dan hebben wij daar een gratis en vrijblijvende proefles voor. Zo kan je het ervaren en kijken of het wat voor jou is. Ook is het leuk om samen te gaan met je partner, vriend of vriendin. Probeer elkaar daarin te motiveren, want een gezonde levensstijl is altijd een juiste keus! Ik ben bereikbaar op 0341 700 224. App of bel mij gerust!

4 weken afvallen challenge

ONDER BEGELEIDING VAN JOUW PERSOONLIJKE COACH DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN?

Doe mee aan onze 4 weken Afvallen Challenge en probeer het gemiddelde van 6 kilo afvallen te overtreffen. Ga jij de uitdaging aan met jouw eigen persoonlijke coach?