Personal trainingAmersfoort

Personal training aan huis in Amersfoort

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training op maat

Wil jij afvallen, beter presteren tijdens wedstrijden, herstellen na een blessure, langdurige ziekte, of vitaler worden? Vind je het daarnaast prettig en efficiënt om in jouw vertrouwde omgeving te sporten?

Dan is Fit Living personal training aan huis in Amersfoort en omgeving er voor jou! Onder een gecertificeerde personal trainer word jij constant gemotiveerd en gecoacht zodat jij je doelstelling bereikt.

review-pieter

De personal trainingen zijn top! Vakkundig en gespecialiseerd! Je krijgt de juiste motivatie om grenzen te verleggen. Hierdoor voel je je sneller voldaan en dit motiveert weer voor de volgende.

Pieter

review-joelle

Personal training aan huis. Heerlijk! Niet de deur uit hoeven voor een training. Wat wil je nog meer? Daarnaast zijn de trainingen gevarieerd en uitdagend.

Joëlle

Gemak aan huis

Met wekelijks wisselende, uitdagende, effectieve en functionele trainingen door een gecertificeerde personal trainer staan wij garant voor kwaliteit.

Samen werken we stapsgewijs toe naar een gelukkigere en fittere versie van jezelf. Door ons concept train je effectief en veilig, wij voorkomen dat je blessures oploopt en je krijgt trainingen geheel afgestemd op jouw persoonlijke doel.

Je bespaart tijd, aangezien je in een veel kortere periode veel meer progressie boekt. En wij komen ook nog eens bij jou thuis de workout geven. Dubbele tijdsbesparing dus!

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training bij Fit Living

Super fijn om met Joel te werken. Hij is erg gemotiveerd, waardoor je dat zelf ook wordt. Ik kan na een aantal weken al merken dat ik veel fitter ben. Een prima start van de dag!

Mark

De investering waard?

Jouw 7 zekerheden

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.