Personal training – Boek dubbel zoveel progressie

Deel dit artikel

Personal training is niet te betalen! Een personal trainer is toch alleen voor rijke mensen? Dit heb je vast weleens gehoord of denk je misschien zelf wel. Een personal trainer nemen is een investering in je eigen gezondheid. Het helpt jou op diverse vlakken. In dit artikel leg ik uit waarom een personal trainer dichterbij en toegankelijker is dan jij zelf misschien denkt en beseft.

Jouw personal trainer is gecertificeerd

Met de benodigde diploma’s en jarenlange ervaring staat een personal trainer bij Fit Living voor kwaliteit. Samen met je personal trainer werk je middels een op maat gemaakt plan stapje voor stapje toe naar jouw persoonlijke doelstelling. Misschien loop je al maanden, of zelfs jaren aan tegen een plateau!? Dan is een stukje extra kennis de oplossing die jou verder gaat helpen om progressie en dus resultaat te boeken.

Voordelen benutten van het aspect ‘krachttraining’

Krachttraining brengt vele voordelen maar kan ook nadelen met zich mee brengen. Het is daarom belangrijk om een goede arbeid-rust verhouding te creëren en een juiste periodisering en variatie te gebruiken om constant progressie te boeken. Krachttraining is één van de meest effectieve, zo niet de effectiefste manier om jouw persoonlijke doel te bereiken. Of dat nu afvallen is, spiermassa opbouwen, sterker worden, fitter worden of wil je terugkomen van een blessure? Duizenden wetenschappelijke onderzoeken zijn lovend over krachttraining.

Personal training is gericht werken naar jouw persoonlijke doel

Wij geven niet zomaar een personal training, nee wij kijken echt naar jou. De oefeningen en trainingsintensiteit hangen af van jouw persoonlijke doel. Over het algemeen focussen wij op het trainen van de grote spiergroepen. Hoe groter de spiergroepen, hoe sneller je spiermassa opbouwt waardoor je natuurlijke vetverbranding steeds hoger komt te liggen. Het lichaam en de geest is een slim bouwwerk, dat betekent dat het lichaam zich snel aan kan passen aan een bepaalde trainingsbelasting. Voor blijvend resultaat is het variëren van oefeningen en intensiteit erg belangrijk.

Personal training helpt preventief tegen het krijgen van blessures

Bewust en slim trainen beschouw ik hieronder. Knie, schouder en rugklachten zijn de meest voorkomende blessures. Door slim en bewust te trainen zullen de spieren rondom je pijnpunt versterken en daardoor zal de blessure afnemen. Wij begrijpen dat een blessure frustrerend is. Daarom wordt er gefocust op een correcte techniek en trainingsintensiteit.

Personal training helpt om af te komen van je blessure

Herstellen van een blessure betekent niet dat we niet meer mogen trainen. Integendeel! Rust is alleen van toepassing als je een zware blessure hebt, denk aan een botbreuk of gescheurde spieren. Maar bij andere klachten helpt het juist om krachttraining te doen. Dit om de spieren te versterken die de blessure kunnen opvangen. Krachttraining is ook goed voor de bloeddoorstroming. Krachttraining zorgt ervoor dat de afvalstoffen sneller verwerkt kunnen worden en je lichaam beter hersteld. Denk nu niet dat je elke dag je spieren moet trainen om van je blessure af te komen. Je spieren hebben immers rust nodig om sterker terug te komen voor de volgende training.

Personal training is een investering in je eigen gezondheid

Het is maar waar je prioriteiten liggen. Sommigen geven wekelijks veel geld uit aan drank, terwijl anderen zo €200,- per maand uitgeven aan sigaretten. Een sportschool abonnement is goedkoper dan een personal training. Dat klopt! Bij een sportschool betaal je tussen de €25,- en €60,- per maand. Als je in een sleur bevindt, dan ga je een tijdje wel naar de sportschool, dan weer een maand niet. Je merkt niet dat je de motivatie hebt om de gewenste doelstelling te halen omdat je simpelweg de kennis er niet voor hebt. Dan is een personal trainer geschikt voor jou. Wij helpen jou verder met blijvend en echt resultaat. Wij onderscheiden ons door het op de juiste manier overbrengen van de nodige kennis waardoor je de gewenste resultaten ook zult behouden.

Boek blijvend en echt resultaat

Misschien merk je dat je broek steeds strakker gaat zitten en de love handles steeds meer door komen? Komt dit doordat je al maanden het gevoel hebt dat je als jojo functioneert of al een tijd geen progressie meer boekt? Dat is vervelend! Hier hoef je niet voor te schamen want je bent niet de enige. Al honderden mensen gingen je voor en hebben nu de juiste balans gevonden. Denk jij dat een personal trainer misschien wel bij jou past en ben je benieuwd wat een personal training met jou doet?

Maak gebruik van onze proefles en klik op de volgende link:
https://www.fitliving.nl/proefles/
Of ben je eerst benieuwd wat klanten zeggen over Fit Living? Lees onze recensies op de homepagina

4 weken afvallen challenge

ONDER BEGELEIDING VAN JOUW PERSOONLIJKE COACH DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN?

Doe mee aan onze 4 weken Afvallen Challenge en probeer het gemiddelde van 6 kilo afvallen te overtreffen. Ga jij de uitdaging aan met jouw eigen persoonlijke coach?