Personal trainingDronten

Personal training op locatie

Personal training voor mensen die het hoogst haalbare willen bereiken, mét behoud van een gezonde werk/privé/fitness balans.

Onze expert coacht op de domeinen Training, Voeding, Leefstijl, Gedragsveranderingen en Mindset.

We bieden je een volledig programma op maat met duidelijke adviezen en richtlijnen zodat je altijd exact weet wat je moet doen.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training op maat

Wil je je doelen nu eens echt gaan bereiken? Kom dan in actie om serieus aan het werk te gaan. Dit kan nergens beter dan training te volgen bij Fit Living.

Wil jij effectief en efficiënt trainen met snel en veel resultaat? Kom dan sporten in onze privé studio in Dronten. Onze studio heeft alle faciliteiten van een sportschool, maar is veel persoonlijker.

Met jarenlange ervaring in training, voeding en mindset kunnen wij jou met een gericht programma helpen.

review-elisabet

Ik train nu al een aantal maanden bij Fit Living. Elke week word ik ook gewogen en gemeten, dit houdt mij scherp. De trainingen zijn erg effectief, gevarieerd en gezellig. Aanrader!

Elisabet

review-arie

Binnen nog geen anderhalve maand was ik al 4 kilo afgevallen. In combinatie met een voedingspatroon wat goed vol te houden is en niet aanvoelt als een dieet ben ik heel blij dat ik deze stap heb genomen. Ik voel mij fitter, energieker en ik merk dat mijn lichaam in positieve zin aan het veranderen is doordat ik meer spiermassa ontwikkel.

Arie

Oog voor jouw persoonlijke doelstelling

Begeleiding bij Personal Training Dronten – Fit Living staat voor resultaat. De meest intensieve en efficiënte vorm van begeleiding op het gebied van training, voeding en leefstijl coaching.

Op een schitterende locatie in Dronten werken wij planmatig aan de verschillende doelstellingen van onze klanten. Door onze persoonlijke aanpak behalen wij keer op keer duurzame resultaten met onze klanten.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training Dronten is iets voor jou als je...

Met onze personal training krijg jij

Dan is daar dat moment dat je zover bent; er moet iets gebeuren. Joël Gruppen geeft je net dat duwtje dat je nodig hebt. Hij maakt mij enthousiast en krijgt mij zelfs zover dat ik uitkijk naar iedere training ;). Na een paar weken voel ik al dat ik sterker word. Super leuk, gezond en ook gezellig!

Marleen

De investering waard?

Jouw 7 zekerheden

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.