Personal training en fysiotherapie Putten

Deel dit artikel

Wij bieden je een volledig programma op maat, wanneer je kiest voor personal training Puttenfysiotherapie Putten, bodytec of small group training. Wij staan achter onze succesformule om het totaalplaatje aan te pakken. Naast uitdagende work-outs bieden we jou een op maat gemaakt voedingsplan aan middels onze app. De weg naar een gezond leven was nog nooit zo eenvoudig.

Bij Fit Living kun je kiezen uit verschillende manieren om fit te worden en/of te herstellen van een blessure. Zo is er altijd een manier die bij jouw manier van leven past.

 • Personal training Putten
 • Fysiotherapie Putten
 • Small Group training (nu on hold)

Personal Training Putten

Wij zijn jouw stok achter de deur. Samen halen we het beste uit uzelf en gaan we voor duurzaam resultaat. Personal training is er voor iedereen die wil investeren in zijn of haar gezondheid en hier professionele hulp bij kan gebruiken. Wil jij afvallen, fitter worden, trainen voor een marathon, lichamelijke klachten of stress verminder? Of meerdere punten hiervan? Wij helpen u om weer in balans te komen en begeleiden u in het ontwikkelen naar een gezondere leefstijl. Om echt resultaat te bereiken bieden wij een volledig programma op maat.

Gevarieerd training- en voedingsplan

Bij ons is iedere training weer anders. Hierom blijft het leuk, maar ook werkt het nog eens heel effectief. Wij zorgen constant voor een nieuwe prikkel waardoor de progressie vele malen groter is. Ook begeleiden wij u met een gezonder voedingspatroon. Dit doen wij niet door een simpel dieet op te stellen. Nee! Het woord dieet hebben wij verwijderd uit ons woordenboek. Wij creëren samen met jou een voedingspatroon wat jij ook lekker vindt en wat je dus kan blijven volhouden. Op een leuke en lekkere manier toewerken naar jouw persoonlijke doelen. Naast uitdagende work-outs geven we jou dus een op maat gemaakt voedingsplan via onze app. De weg naar een gezond leven was nog nooit zo eenvoudig.

Privé en zakelijk verbeteren

Heeft u een drukke (werk)planning en wilt u graag efficiënt te werk gaan? Dat is precies waar wij u mee willen helpen. Dankzij de trainingen en gezonde voeding zal uw belastbaarheid beter worden. Dit brengt zowel persoonlijk als zakelijk vele voordelen met zich mee. Door gezond en fit te blijven presteert u beter op alle vlakken. Waarschijnlijk heb je zelf al veel geprobeerd om je persoonlijke doelen te bereiken. Of je nu wil afvallen, meer wil sporten, een betere conditie krijgen, het frustreert als de resultaten uit blijven en de veranderingen niet blijvend zijn. Daarom is het een goed idee om een personal trainer in te schakelen. Je profiteert van de kennis en ervaring die hij of zij heeft opgedaan.

Fysiotherapie Putten

Ontdek een NIEUWE methode in de Fysiotherapie. Onze oplossing is een andere aanpak. Nieuwe technologie en een andere kijk op klachten. Bij Fit Living kijken we niet alleen naar de klacht. We luisteren naar jou en brengen alle factoren in kaart. Wij kijken verder. Vervolgens pakken we al die factoren aan! Stap voor stap! Zo boeken we gegarandeerd resultaat!

Daarnaast maken we gebruik van een unieke behandelmethode. Namelijk fysiotherapie in combinatie met bodytec als behandelmethode. Onderstaande punten kunnen wij garanderen:

 • minder pijn
 • veilig en makkelijk
 • effectiever dan normale oefentherapie
 • sneller resultaat
 • sterkere spieren
 • minder belastend voor de gewrichten

Met Bodytec worden de belangrijkste spiergroepen tegelijkertijd en veilig getraind. De spieren worden tot wel 65% meer aangespannen dan met gewone oefentherapie. Oefentherapie met Bodytec is effectiever, minder pijnlijk en minder belastend voor de spieren en gewrichten. Onze fysiotherapie praktijk is daarom niet te vergelijken met andere praktijken. Wij focussen direct op het versterken van de spieren op de meest veilige manier. Uiteindelijk draait het allemaal om sterkere spieren krijgen.

Fysiotherapie Putten

 • Snel minder klachten en sterkere spieren
 • Gegarandeerd resultaat. Binnen enkele weken al!
 • Extra bijwerking: het hele lijf wordt sterker. Het resultaat een gezonder en fitter gevoel!

Nieuwe aanpak bij fysieke klachten door een ervaren fysiotherapeut

Bodytec is ontwikkeld als hulpmiddel in revalidatie. Op de meest innovatieve en effectieve manier helpt onze erkende en geregistreerd fysiotherapeut en leefstijlcoach jou om zo snel mogelijk van je klachten af te komen. Door jarenlange ervaring zijn wij er achter gekomen dat fysieke behandelingen niet voldoende zijn. Want wat zou meer effect hebben? Een behandeling van 20 minuten of wat je de rest van de tijd doet?

We besteden veel aandacht aan wat jij zelf kan doen. Hoe beter je met een klacht omgaat, hoe sneller het herstel. Daarnaast is het versterken van het lichaam dé oplossing voor vrijwel alle klachten. Daarom is Bodytec een belangrijk onderdeel in onze behandelmethode. En wees niet bang: bij een Bodytec training maken wij gebruik van lichaamseigen signalen en niet van elektriciteit. Het blijft dus jouw lichaam die al het werk doet!

4 weken afvallen challenge

ONDER BEGELEIDING VAN JOUW PERSOONLIJKE COACH DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN?

Doe mee aan onze 4 weken Afvallen Challenge en probeer het gemiddelde van 6 kilo afvallen te overtreffen. Ga jij de uitdaging aan met jouw eigen persoonlijke coach?