Personal training Garderen en omgeving – Word fit en blijf fit

Deel dit artikel

Personal training Garderen en omgeving. Vanaf 2020 zit Fit Living ook gevestigd in Garderen. Met onze succesvolle formule bedienen wij onze klanten met personal training aan huis in Garderen. Daarnaast is het ook mogelijk om naar onze locatie in Putten te komen. Mijn naam is Joël Gruppen, 28 jaar en eigenaar van Fit Living. Personal training Garderen bij Fit Living staat garant voor effectief, efficiënt, persoonlijk en resultaatgericht. Dit wordt toegepast door middel van personal training, personal boxing en voedingsbegeleiding.

Persoonlijk advies op maat

Personal training Garderen bij Fit Living gaat verder dan een standaard fitnessprogramma. Op basis van jouw persoonlijke doelstelling en wensen wordt er een afgestemd training- en voedingsplan samengesteld. De effectieve combinatie van training, voeding en mindset wordt verbeterd. Wij hebben al honderden klanten met de juiste begeleiding geholpen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Een positieve impact creëeren op elk onderdeel van jouw leven, zowel fysiek als mentaal. Dat is waar wij samen naartoe gaan werken.

Je personal trainer is jouw stok achter de deur

Je personal trainer is jouw motivator en inspirator en zal er alles aan doen om je optimaal te begeleiden. Merk je dat je in een dipje terecht begint te komen, dan is je personal trainer degene die jou scherp houdt en aan het denken gaat zetten. Met een goede communicatie en de juiste begeleiding wordt er een gezonde leefstijl gecreëerd door middel van training, voedingsbegeleiding en mindset coaching.

Op een leuke manier naar je doelstelling toewerken met een personal trainer

Wij willen onze klanten laten zien hoe leuk sporten is en wat voor impact dit heeft op elk onderdeel van je leven. Een gezonde leefstijl is erg belangrijk en daar helpen wij graag mee. Wij kiezen voor een effectieve aanpak die merkbaar resultaat oplevert en directe verbetering biedt naar de dagelijkse praktijk.

Werkwijze Personal Trainer

 1. Tijdens een intakegesprek bespreken we samen de doelstelling en de wensen. In dit gesprek wordt onze werkwijze uitgelegd zodat jij weet wat je te wachten staat.
 2. Hierna volgt een proefsessie, zodat je kennismaakt met ons en onze manier van werken. Ook wordt je huidige conditie bepaald.
 3. Vervolgens wordt er een plan gemaakt om jouw persoonlijke doelstelling te behalen én te behouden. Training, voeding, rust en mindset zijn de vier pijlers waar wij onze focus op leggen.
 4. Doordat we regelmatig evalueren wordt jij scherp gehouden en blijft je personal trainer de stok achter de deur.

Waarom personal training in Garderen bij Fit Living?

Door afwisseling en uitdaging in de personal trainingen zorgen we ervoor dat er constante progressie geboekt wordt. Wij beseffen maar al tegoed dat resultaat meer motivatie geeft. Elke training een stukje dichterbij jouw persoonlijke doelstelling. We stellen indien gewenst een workout schema voor je op waarmee je doelgericht kan trainen buiten de sessies om. Naast personal training aan huis in Garderen kan je ook naar onze locatie komen in Putten.

Personal Training Garderen

Jouw 7 zekerheden

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen.
 • Train onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Train in de comfort van jouw eigen omgeving of op een locatie in Putten.
 • Veilig en efficiënt trainen staat voorop.
 • Begeleiding en coaching in voeding voor het beste resultaat.
 • Train individueel, met z’n tweeën of met een klein groepje.
 • 7 dagen per week geopend en mogelijk om vaste of flexibele tijden in te plannen.

Lijkt het je leuk een kennismakingsgesprek in te plannen en te kijken naar de mogelijkheden? Of heb je simpelweg wat vragen? App of bel mij op 0341 700 224. Of ben je benieuwd? Zie dan de volgende link voor meer informatie: https://www.fitliving.nl/personal-training-garderen/

4 weken afvallen challenge

ONDER BEGELEIDING VAN JOUW PERSOONLIJKE COACH DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN?

Doe mee aan onze 4 weken Afvallen Challenge en probeer het gemiddelde van 6 kilo afvallen te overtreffen. Ga jij de uitdaging aan met jouw eigen persoonlijke coach?