Personal trainingGarderen

Personal training aan huis of in onze studio

Personal training in Garderen, bij jou thuis? Of kom je liever naar onze studio in Putten? Bereik je persoonlijke doelen en verbeter je levensstijl met de juiste begeleiding. Wij helpen graag om van je gezondheid weer een prioriteit te maken.
Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training afgestemd op jouw persoonlijke doel

Met personal training heb je altijd een stok achter de deur. Onder een gecertificeerde trainer word jij constant gemotiveerd en gecoacht zodat jij je doelstelling bereikt.

Op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze gaan wij samen voor resultaat! Train in de comfort van jouw eigen omgeving of kom langs op onze locatie in Putten.

Super fijn om met Joël te werken. Hij is erg gemotiveerd, waardoor je dat zelf ook wordt. Daarnaast heb ik onderschat welke positieve impact de personal trainingen geven op het zakelijke vlak.

Mark

review-erwin-en-rosalie

Joël is een vakkundig personal trainer die je weet te motiveren om net dat stapje extra te zetten tijdens de trainingen, zonder dat dit ten koste gaat van je lichamelijke gezondheid. Als drukbezette ondernemer wil ik niet meer zonder personal training.

Erwin en Rosalie

Duurzaam resultaat bereiken

Personal training met een persoonlijke aanpak en gericht op een gezonde levensstijl. Je gaat bij Fit Living voor blijvend en écht resultaat! Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je naar een gezond gewicht werkt en vervolgens dit gewicht behoudt.

Je start met een proefles. Hiermee krijgen wij een goed beeld van jouw huidige conditie en de doelen die jij wilt bereiken.

Is het tijd voor actie? Plan direct een proefles in.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

De investering waard?

Jouw 7 zekerheden

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.