Personal training in Harderwijk en omgeving

 • Trainen in jouw omgeving op een tijdstip naar wens
 • Behaal jouw doel met een persoonlijke aanpak
 • Afvallen, fitter en sterker worden

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training in Harderwijk en omgeving

Train in jouw omgeving, bijvoorbeeld in de tuin, woonkamer, in de schuur of een parkje in de buurt.

 • Gemak aan huis
 • Nooit meer naar de sportschool
 • Samen werken naar een haalbaar doel

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Jouw personal trainer in Harderwijk

personal-trainer-ede
Mijn naam is Joël Gruppen. Ik ben nu zeven jaar actief in de fitnessbranche en heb enkele honderden cliënten begeleid en ondersteund bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Dat werk doe ik met veel plezier. Ik krijg hier energie van en het geeft veel voldoening omdat ik mensen help met het verbeteren van hun gezondheid. Iemand gezonder, fitter en gelukkiger zien dankzij mijn training geeft mij een enorme kick.

WAAROM PERSONAL TRAINER HARDERWIJK

Train in jouw eigen vertrouwde omgeving. Dit kan alleen, met z’n tweeën of in een groepje. Ik ga met verschillende aspecten aan de gang, zoals je voeding, beweging en mindset. De perfecte combinatie om succes te halen! Maak kennis met mij, een gecertificeerde personal trainer in Harderwijk en omgeving die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaat met jouw persoonlijke doelen.

Thuis aan krachttraining doen
Trainen met een gerichte aanpak. Dat is wat ik jarenlang gemist heb! Joël kijkt naar mijn doelstelling en hier werken wij samen naartoe. En dit geeft resultaat!

Jarko en Marieke

Personal training het Gooi
Ik ben begonnen met personal training om af te komen van mijn blessure. Door hulp van Joël heb ik mijn techniek verbetert en geen klachten meer.

Edwin

FIT LIVING PERSONAL TRAINING FOCUST OP KWALITEIT

Langetermijnresultaat, dat is waar wij met onze kennis en motivatie garant voor staan. Dit zal ook zijn uitwerking hebben in jouw dagelijkse bezigheden. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt. Wil je bijvoorbeeld al tijden iets doen aan je overtollige vet, maar weet je simpelweg niet hoe je daarmee moet starten? Of ontbreekt het je aan motivatie om te gaan sporten? Betaal je al maanden een sportschoolabonnement maar behaal je geen resultaat? Dan ben jij niet de enige. Ik help jou verder door personal training, coaching en het geven van voedingsadviezen. Maak gratis kennis! klik hier

Duurzaam resultaat

Naast het persoonlijke aspect zijn de Personal Trainingen effectief, gevarieerd en uitdagend. Wat zorgt voor de nodige progressie. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende doelstellingen. Of je nu meer spiermassa wil? Of afvallen? Trainen voor een marathon? Of herstellen na een blessure? Ik ben er om jou te motiveren en te coachen zodat jij je doelstelling gaat bereiken. Maak gratis kennis! klik hier

personal-training-ede-erik
Ik ben begonnen met personal training + voedingsbegeleiding op maat en inmiddels al vele kilo’s kwijtgeraakt. Doelstelling was om gezonder te eten en een strakker lichaam te krijgen. Dit gaat tot op heden super goed!

Wendy

Personal training bij Fit Living

Wil jij:

 • Efficiënt en veilig trainen?
 • Blessures voorkomen of terugkomen van een blessure?
 • Tijd besparen en effectief trainen?
 • Opstaan met een fris, vrolijk en energiek gevoel?
 • Een stok achter de deur?
 • Je conditie en kracht verbeteren?
IMG-20191008-WA0003
Joël: Een top trainer!!! Elke training is het knallen geblazen bij Joël. Hij laat je werken in zijn trainingen. Maar naast het harde werken merk ik dat Joël heel betrokken is in mijn proces.

Amanda

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

VRAAG DIRECT EEN PROEFLES AAN
joel-fit-living

Bel of mail mij. Of laat hiernaast je contactgegevens achter.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

VRAAG DIRECT EEN PROEFLES AAN
joel-fit-living

Bel of mail mij. Of laat hieronder je contactgegevens achter.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder