Personal trainingHarderwijk

Bij jou thuis of op locatie

Bij jou thuis of op onze locatie in Putten. Bereik je persoonlijke doelen en verbeter je levensstijl met de juiste begeleiding. Wij helpen graag om van je gezondheid weer een prioriteit te maken.

Met een volledig programma op maat garanderen wij kwaliteit. Al tijdens de eerste kennismaking inventariseren we je wensen en doelstellingen, en binnen welk termijn je dit wilt bereiken. Op basis daarvan wordt een plan op maat samengesteld.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Ben jij klaar om van je gezondheid een prioriteit te maken?

Personal Training Harderwijk of op onze locatie in Putten. Wij geven zowel personal training aan huis als op onze locatie. Bij een personal training aan huis zijn alle materialen aanwezig om effectieve, uitdagende en leuke trainingen te geven.

Ook is het dus mogelijk om naar onze luxe en schone privé studio te komen in Putten. De studio heeft alle faciliteiten van een sportschool, maar geeft veel meer privacy dan een sportschool.

review-elisabet2

Ik train nu al een aantal maanden bij Fit Living. Elke week word ik ook gewogen en gemeten, dit houdt mij scherp. De trainingen zijn erg effectief, gevarieerd en gezellig. Aanrader!

Elisabet

review-isabella

Binnen nog geen anderhalve maand was ik al 4 kilo afgevallen. In combinatie met een voedingspatroon wat goed vol te houden is en niet aanvoelt als een dieet ben ik heel blij dat ik deze stap heb genomen. Ik voel mij fitter, energieker en ik merk dat mijn lichaam in positieve zin aan het veranderen is doordat ik meer spiermassa ontwikkel.

Isabella

Oog voor jouw persoonlijke doelstelling

Begeleiding bij Personal Training Harderwijk – Fit Living staat voor resultaat. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis als Personal Trainers, Coaches en Mentors. Hiermee hebben we al vele honderden ondernemers, leidinggevenden en andere serieus gemotiveerde mensen naar een gezondere leefstijl geholpen. Door onze persoonlijke aanpak behalen wij keer op keer duurzame resultaten met onze klanten.
Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training in Harderwijk is iets voor jou als je...

Met onze personal training krijg jij...

review-marleen

Dan is daar dat moment dat je zover bent; er moet iets gebeuren. Joël Gruppen geeft je net dat duwtje dat je nodig hebt. Hij maakt mij enthousiast en krijgt mij zelfs zover dat ik uitkijk naar iedere training ;). Na een paar weken voel ik al dat ik sterker word. Super leuk, gezond en ook gezellig!

Marleen

De investering waard?

Jouw 7 zekerheden

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.