Personal trainingHet Gooi

Personal training aan huis

Met de juiste begeleiding helpen wij jou om je persoonlijke doelen te bereiken. Fit Living, personal training in Het Gooi.

Wij verzorgen personal trainingen aan huis en komen dus met alle materialen bij jou aan huis een training geven.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal trainingen afgestemd op jouw persoonlijke doel

Fit Living is een dynamisch bedrijf en staat garant voor resultaat. Laat ons je helpen om van je gezondheid weer een prioriteit te maken.

Wil jij je lichaam snel in shape krijgen? Dan is een personal trainer jouw stok achter de deur om op de meest efficiënte manier resultaat te boeken.

Onze gecertificeerde trainers hebben de kennis en de nodige fitness materialen om bij jou op locatie in Het Gooi een gevarieerde en voornamelijk effectieve en leuke training te geven.

Super fijn om met Joël te werken. Hij is erg gemotiveerd, waardoor je dat zelf ook wordt. Daarnaast heb ik onderschat welke positieve impact de personal trainingen geven op het zakelijke vlak.

Mark

review-erwin-en-rosalie

Joël is een vakkundig personal trainer die je weet te motiveren om net dat stapje extra te zetten tijdens de trainingen, zonder dat dit ten koste gaat van je lichamelijke gezondheid. Als drukbezette ondernemer wil ik niet meer zonder personal training.

Erwin en Rosalie

Het totale plaatje

Onze expert coacht op de domeinen Training, Voeding, Leefstijl, Gedragsveranderingen en Mindset. We bieden je een volledig programma op maat met duidelijke adviezen en richtlijnen zodat je exact weet wat je te doen staat.

Wij focussen ons dus niet puur en alleen op de training. Doordat we ook aandacht besteden aan het gehele plaatje, worden resultaten vaak overtroffen.

Je start met een vrijblijvend consult en proefles. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakt pakket samengesteld, waarin we onder andere de trainingsfrequentie bespreken. Hierin is maatwerk van belang omdat het wel in je dagelijkse leven moet passen.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

De investering waard?

Jouw 7 zekerheden

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.