Personal Training Ermelo en omgeving – Word fit en blijf fit

Deel dit artikel

Vanaf 2020 zit Fit Living ook gevestigd in Ermelo. Met onze succesvolle formule als personal trainer aan huis wil Fit Living de mensen in Ermelo ook een stuk gemak bieden. Mijn naam is Joël Gruppen en ik ben woonachtig in Putten. Personal training in Ermelo staat voor efficiënte trainingen, personal boxing, voedingsbegeleiding en coaching aan huis.

Werken aan je persoonlijke doelen

Onder begeleiding van een professionele trainer werken aan je sportdoelen. Of dat nu afvallen is, spiermassa opbouwen, conditie opbouwen, fitter worden of meerdere doelen hiervan? Fit Living staat garant voor resultaat! Inmiddels heb ik al enkele honderden cliënten mogen begeleiden naar een gezondere levensstijl. Ieder persoon is uniek en reageert anders op verschillende factoren. Samen zoeken we naar een afgestemd training- en voedingsplan waarbij het maximale resultaat behaald zal worden. Mocht het een keer wat moeizamer lopen, dan ben ik degene die jou scherp houdt, aan het denken zet en bijstuurt in begeleiding, training, voedingspatroon en gewoontes.

Word fit, gezond en gelukkig

Tijdens de personal training worden alle spieren aangesproken. Dit is een zogeheten full body workout. Dit gemixt met cardio oefeningen zal ervoor gaan zorgen dat jij sneller fit gaat worden. Ik zal je motiveren en uitdagen om stappen te blijven zetten. Met een gerichte opbouw in de trainingsroutine zorg ik ervoor dat het leuk en uitdagend blijft. Op deze manier ga je binnen korte tijd de progressie zien en voelen. En daar doe je het voor! Met veelzijdige workouts waarin verschillende aspecten in terugkomen kom je iedere week een stukje dichter bij jouw perfecte body. In praktijk willen veel mensen naast fitter en sterker worden ook afvallen. Afvallen doe je niet alleen met sporten. Voeding is ook erg belangrijk! Daarom bieden wij alleen het complete pakket aan. Om zo optimaal resultaat te behalen.

Personal training verandert je leven

Met échte persoonlijke begeleiding op het gebied van training, voeding en mindset onderscheidt Fit Living van een reguliere sportschool. Tijdens de personal training maken wij gebruik van diverse trainingsmaterialen zoals; dumbells, kettlebells, wall balls, slam balls, TRX, weerstandsbanden, balanstrainers, fitnessballen en een battle rope. Je hoeft zelf niet na te denken over de training, jouw personal trainer maakt een training- en voedingsplan gericht op je eigen doelstelling. Ik vind het belangrijk dat je het sporten leuk gaat vinden. Ik ga op zoek naar een manier van bewegen die bij jou past en aansluit op jouw doelen. De juiste balans vinden is essentieel. We stemmen alles op elkaar af en creëren de juiste mindset waardoor je deze veranderingen goed kunt volhouden. Als laatste vind ik het belangrijk dat jij zelf de nodige kennis meekrijgt. Een investering in je gezondheid bij Fit Living is daarom een investering in de toekomst.

Sterker worden, afvallen en een betere conditie krijgen

Onze personal trainingen zijn heel divers. Zo geven wij ook personal boxing aan huis. Ik merk dat deze branche enorm aan het groeien is in populariteit. Want is het niet heerlijk om even na een (drukke), (stressvolle), (werk) dag even lekker tegen de pads aan te slaan en schoppen?! Naast het feit dat het een positieve invloed heeft op je mentale gesteldheid is het ook een manier om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren en je vetverbranding te versnellen. Je hele lichaam wordt getraind tijdens een personal boxing les. Personal training wordt vaak gecombineerd met Personal boxing om zo optimaal resultaat te behalen. Op deze manier wordt je spiermassa, kracht, coördinatie, balans en snelheid verbetert. Tot slot is het belangrijk dat de veiligheid voorop staat bij personal boxing.

Hoe gaan we van start

Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we samen een realistisch doel. Voelt het goed om je te laten begeleiden bij Fit Living personal training? Dan kan je een proefles uitproberen voor een eenmalig bedrag van €20. Naderhand kan je beslissen of je een commitment aan wil gaan. Met mijn kennis en jarenlange ervaring stel ik een uitdagend, gevarieerd, efficiënt, leuk en verantwoord programma op. Jij bepaalt in overleg wanneer je wilt trainen. Dit kan sommige ochtenden, middagen en avonden.

Waarom Personal training in Ermelo bij Fit Living?

Naast de doelgerichte en effectieve aanpak focus ik op het persoonlijke aspect. Ik vind het belangrijk om te kijken wat bij jou past en stem het training- en voedingsplan hierop af. Wij focussen niet alleen op training, maar ook op de voeding. Je kan 2, 3, 4 of zelfs 5 keer per week sporten, als je voeding de overige 168 uur van de week niet goed is haal je simpelweg geen resultaat! Je kan voor €199 per maand al het complete pakket krijgen.

De voordelen van personal training Ermelo

  • Persoonlijke begeleiding van een professionele trainer
  • Begeleiding op basis van jouw persoonlijke doelstellingen
  • Zowel training als voedingsbegeleiding voor optimaal resultaat
  • Personal training bij Fit Living bespaart tijd
  • Voor iedereen toegankelijk, elk niveau en doelstelling
  • Stok achter de deur om te motiveren en inspireren

Benieuwd? Zie link: https://www.fitliving.nl/personal-training-ermelo/

4 weken afvallen challenge

ONDER BEGELEIDING VAN JOUW PERSOONLIJKE COACH DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN?

Doe mee aan onze 4 weken Afvallen Challenge en probeer het gemiddelde van 6 kilo afvallen te overtreffen. Ga jij de uitdaging aan met jouw eigen persoonlijke coach?