Personal training in Nijkerk en omgeving

 • De trainingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen
 • Functionele en afwisselende trainingen
 • Train in jouw eigen omgeving

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training in Nijkerk en omgeving

Persoonlijke trainingen, gericht op een gezonde levensstijl. Ik ga voor blijvend en écht resultaat!

 • De trainingen zijn afgestemd op jouw persoonlijke doelen
 • Functionele en afwisselende trainingen

 • Train in jouw eigen vertrouwde omgeving

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Jouw personal trainer in Nijkerk

personal-trainer-ede
Mijn naam is Joël Gruppen. Ik ben nu zeven jaar actief in de fitnessbranche en heb enkele honderden cliënten begeleid en ondersteund bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Dat werk doe ik met veel plezier. Ik krijg hier energie van en het geeft veel voldoening omdat ik mensen help met het verbeteren van hun gezondheid. Iemand gezonder, fitter en gelukkiger zien dankzij mijn training geeft mij een enorme kick.

Personal trainingen met een persoonlijke aanpak

Personal Training bij Fit Living, de naam zegt het al! Personal Training met een persoonlijke aanpak en gericht op een gezonde levensstijl! Je gaat bij Fit Living voor blijvend en écht resultaat! Ik vind het leuk om ieder persoon in zijn of haar kracht te zetten. Dat is mijn talent als personal trainer. De een wil afvallen terwijl een ander spiermassa wil opbouwen. Ieder persoon heeft zijn eigen doel. Daarom is maatwerk van groot belang. Tijdens een proefsessie kom ik al gauw achter informatie die ik nodig heb om mensen goed te kunnen adviseren.

fl-xiomara
Joël is een enthousiaste personal trainer. Geen les is hetzelfde. Joël zijn aanmoedigingen bij de pittige oefeningen geven je de boost om door te gaan

Xiomara

IMG-20191017-WA0001
Het is een goede stok achter de deur. Joël is zeer gemotiveerd en houd je goed in de gaten. Ik ben heel dat ik deze stap heb genomen.

Miranda

Duurzaam resultaat

Zit je kleding te strak? Wil jij weer lekkerder in je vel zitten? En heb jij een stok achter de deur nodig? Dan ben jij niet de enige! Twijfel dan niet om aan de slag te gaan met jouw personal trainer! Je start met een vrijblijvende proefles. Hiermee krijg ik een goed beeld van jouw huidige conditie en de doelen die jij wilt bereiken. We gaan altijd voor resultaat!

Duurzaam resultaat

Zit je kleding te strak? Wil jij weer lekkerder in je vel zitten? En heb jij een stok achter de deur nodig? Dan ben jij niet de enige! Twijfel dan niet om aan de slag te gaan met jouw personal trainer! Je start met een vrijblijvende proefles. Hiermee krijg ik een goed beeld van jouw huidige conditie en de doelen die jij wilt bereiken. We gaan altijd voor resultaat!

IMG-20191017-WA0001
Het is een goede stok achter de deur. Joël is zeer gemotiveerd en houd je goed in de gaten. Ik ben heel dat ik deze stap heb genomen.

Miranda

Personal training bij Fit Living

Wil jij:

 • Een fitter lichaam?
 • Minder stress?
 • Minder blessures?
 • Meer spiermassa ontwikkelen?
 • Een betere weerstand opbouwen?
 • Meer energie?
 • Lekkerder in je vel zitten?
 • Zelfverzekerder worden?
Joël is een enthousiaste trainer / coach. De trainingen zijn altijd erg pittig maar er is altijd ruimte voor humor. Daarnaast ben ik al vele kilo’s kwijtgeraakt met behulp van Joël.

Edwin

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

VRAAG DIRECT EEN PROEFLES AAN
joel-fit-living

Bel of mail mij. Of laat hiernaast je contactgegevens achter.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

VRAAG DIRECT EEN PROEFLES AAN
Sportschool

Bel of mail mij. Of laat hieronder je contactgegevens achter.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder