Personal trainingZeewolde

Volledig programma op maat

Wij helpen graag om van je gezondheid weer een prioriteit te maken. Wij bieden je een volledig programma op maat voor écht en blijvend resultaat. Naast uitdagende work-outs geven we jou een op maat gemaakt voedingsplan via onze app. De weg naar een gezond leven was nog nooit zo eenvoudig.
Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Een training afgestemd op jouw persoonlijke doel

Met personal training heb je al altijd een stok achter de deur. Onder een gecertificeerde trainer word jij constant gemotiveerd en gecoacht zodat jij je doelstelling bereikt.

Met de juiste begeleiding helpen wij jou om je persoonlijke doelen te bereiken. Wij verzorgen personal trainingen aan huis en komen dus met alle materialen bij jou aan huis een training geven.

review-elisabet3

Ik train nu al een aantal maanden bij Fit Living. Elke week word ik ook gewogen en gemeten, dit houdt mij scherp. De trainingen zijn erg effectief, gevarieerd en gezellig. Aanrader!

Elisabet

review-jessica

Binnen nog geen anderhalve maand was ik al 4 kilo afgevallen. In combinatie met een voedingspatroon wat goed vol te houden is en niet aanvoelt als een dieet ben ik heel blij dat ik deze stap heb genomen.

Jessica

Programma op maat

Personal training bij Fit Living staat garant voor een gezond en fit leven. Een fit leven bereik je niet alleen door te sporten. Gezond eten en voldoende slaap zijn minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij je een totaalpakket.

Je krijgt work-outs op maat en voedings- en lifestyle adviezen die passen bij jouw doelen. Ook voeren wij periodiek een meting uit zodat jij weet of je op de goede weg bent.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training zeewolde is iets voor jou als je...

Met onze personal training krijg jij...

review-mark2

Dan is daar dat moment dat je zover bent; er moet iets gebeuren. Joël Gruppen geeft je net dat duwtje dat je nodig hebt. Hij maakt mij enthousiast en krijgt mij zelfs zover dat ik uitkijk naar iedere training ;). Na een paar weken voel ik al dat ik sterker word. Super leuk, gezond en ook gezellig!

Mark

De investering waard?

Jouw 7 zekerheden

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.