Trainen met een personal trainer – Efficiënt, effectief en leuk!

Deel dit artikel

Trainen met een personal trainer geeft je de juiste impuls om jouw leven fysiek en mentaal naar de next level te brengen. Op zowel het privégebied maar ook het zakelijke gebied. Een personal trainer weet hoe hij snel je doel moet bereiken. Een personal trainer wordt soms geassocieerd met de hoge kosten die eraan verbonden zitten. Maar is dat wel echt zo als je in verhoudingen gaat kijken? Een sportschool abonnement kost ook al snel tussen de €30 en €60 per maand. En dan heb je er nog geen intensieve begeleiding bij. Hooguit een basis trainingsschema die aan elk lid wordt gegeven in de sportschool.

De rest van je leven profijt hebben

Als je kijkt wat je kwijt bent per maand aan een sportschool en uiteindelijk wat het resultaat is, dan is trainen met personal trainer véél efficiënter en uiteindelijk voordeliger. Je haalt in korte tijd véél meer resultaat op een juiste en leuke manier. Trainen met een personal trainer is een manier om snel resultaat te bereiken, ook zeker als je ondernemer bent en je weinig tijd hebt. In korte tijd haal jij je doelen op een leuke manier. En dat is het belangrijkste! Een personal trainer weet hoe hij snel je doel moet bereiken en hier heb jij de rest van je leven profijt van. Wij geven kennis en expertise weg zodat jij op termijn zelf de invulling kan geven aan je leven.

Jij komt in je kracht te staan

Door een positieve impact te hebben op elk onderdeel van je leven ga je stappen maken, op zowel fysiek als mentaal vlak. Door niet alleen de focus op training te leggen maar ook op coaching, krijgt resultaat een andere betekenis waardoor het verwachtingspatroon vaak wordt overtroffen. Ik zie mezelf graag als motivator met een passie voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van sport, voeding en mindset. Met mijn kennis pas ik dit ook toe in de personal trainingen die ik geef. Ik motiveer de klant om een grens op te zoeken en niet eroverheen te gaan. Op deze manier leer jij je lichaam beter en beter kennen en zal je dit meenemen in je dagelijkse leven.

Beweegredenen voor een personal trainer

Veel mensen hebben als beweegreden ook de stok achter de deur. Je maakt een afspraak met iemand, dus je moet ernaartoe. In korte tijd train je heel efficiënt waardoor je resultaat boekt. Trainen met een personal trainer is doelgericht en resultaatgericht trainen. Het allerbelangrijkste is dat je begeleiding krijgt, er wordt gelet op je houding en bijvoorbeeld de ademhaling. Het voordeel daarvan is dat je veel minder blessures hebt. Omdat de trainingen helemaal op maat gemaakt zijn, kijkend naar arbeid, rust, juiste voeding en jouw persoonlijke doelstelling, boek je enorm snel progressie.

Trainen met een personal trainer – Efficiënt trainen

Je krijgt mooiere vormen, je ontwikkelt meer spiermassa en wordt platter waar jij dat wil en dit werkt heel motiverend. Je voelt je fitter en niet alleen tijdens het sporten. Ook in het dagelijkse leven voel je je beter, beweeg je makkelijker en je merkt dat als je bijvoorbeeld de trap oprent, dat dit veel soepeler gaat. Als je lekkerder in je vel zit, sta je ook sterker in je schoenen en dat straal je uit. Je voelt je zelfverzekerder.

Een personal trainer zet jou aan het denken

Door het sporten wordt je fysiek en mentaler sterker en wordt je bewuster van het belang van eten, slapen en ontspanning. Maar ook van de dreigingen zoals roken, drinken en slechte voeding. Dit werkt allemaal samen met elkaar. Je gaat meer rekening houden met hoe je je lichaam belast en wat je allemaal inneemt. Het is niet alleen het sporten, het is ook een stukje coaching en leefstijl training. Je wordt geconfronteerd met wat doe je en waarom doe je dat. En kan dat ook anders? Jouw personal trainer leert je kennen en stelt vragen die je aan het denken gaan zetten.

Een personal trainer helpt jou ook op het zakelijke gebied

Voor het zakelijke gedeelte is een personal trainer ook van essentieel belang. Er sporten veel ondernemers bij Fit Living die aangeven dat ze de personal trainingen echt nodig hebben om geconcentreerd te blijven op werk. Waar je vroeger dacht van dat gaat mij niet lukken daar ga je nu echt die uitdaging aan. Kom op we gaan het gewoon doen, het kan, het lukt!

Trainen met een personal trainer – Meer kracht en conditie

Trainen met een personal trainer staat garant voor meer kracht en conditie. Samen met jouw personal trainer werk je aan een gezond en sterk lichaam. Je bouwt meer kracht en conditie op. Maar daarnaast werk je ook aan het verbeteren van je coördinatie, balans, explosiviteit, snelheid en flexibiliteit. Er wordt altijd rekening gehouden met jouw mogelijkheden en daar speelt een personal trainer op in. Trainen met de juiste begeleiding zorgt voor sneller en beter resultaat.

Trainen met een personal trainer – Resultaat!

Resultaat is belangrijk, dit is namelijk de reden dat je start met het behalen van jouw doelstelling. Wij gaan altijd voor resultaat! Dit doen wij natuurlijk in combinatie met een persoonlijke benadering om het ook leuk te houden. Want dan hou je het ook daadwerkelijk vol! Met een proefles kan je kijken of het is wat je voor ogen had om vervolgens te beslissen. Als je de beslissing hebt gemaakt gaan we een commitment aan en wordt er een plan op maat gemaakt voor jou. Bij Fit Living zijn er al ontzettend mooie resultaten bereikt. Doordat de begeleiding professioneel, persoonlijk, motiverend en vertrouwt werkt ga je nét dat stapje verder om de next level te bereiken. Of je nu spiermassa wil opbouwen, wil afvallen, aankomen, herstellen van een blessure of je conditie wil verbeteren. Of misschien zelfs wel meerdere punten. Dan ben je bij Fit Living aan het juiste adres.

Trainen met een personal trainer – Plezier

Als personal trainer is het belangrijk om openheid uit te stralen, gedreven te zijn en kennis van zaken te hebben. Ik vind mijn werk als personal trainer gewoon een fantastische job en ik hoor ook van mijn klanten dat ik dit uitstraal. Mensen die kiezen voor personal training hebben wat extra over voor persoonlijke aandacht, een gezond gewicht en de juiste levensstijl willen nastreven.

Hopelijk ben je ervan overtuigd dat trainen met een personal trainer veel voordelen met zich meebrengt, zowel fysiek als mentaal? Hieronder nog 7 zekerheden die Fit Living aan jou wil geven:

  • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen
  • Train in de comfort en rust van je eigen omgeving
  • Train altijd onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde Personal Trainer
  • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor een optimaal resultaat
  • Train individueel, met z’n tweeën, een klein groepje of zelfs een grote groep (bootcamps)
  • 6 dagen per week geopend

Benieuwd naar Fit Living: Kijk voor meer informatie verder bij de volgende link: https://www.fitliving.nl/

4 weken afvallen challenge

ONDER BEGELEIDING VAN JOUW PERSOONLIJKE COACH DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN?

Doe mee aan onze 4 weken Afvallen Challenge en probeer het gemiddelde van 6 kilo afvallen te overtreffen. Ga jij de uitdaging aan met jouw eigen persoonlijke coach?