Verhuisnieuws: Nieuwe personal trainer in Harderwijk

Deel dit artikel

Fit Living zit nu ook in Harderwijk! Dus ben jij op zoek naar een personal trainer in Harderwijk? Dan kom ik met alle plezier een effectieve en uitdagende workout geven op basis van jouw persoonlijke doelen. Bij Fit Living train je resultaatgericht en ervaar je het gemak om in je eigen omgeving te sporten.

Voorstellen

Mijn naam is Joël Gruppen, 27 jaar, en eigenaar van Fit Living. Ik ben al jaren werkzaam als personal trainer en voedingsdeskundige. Het is namelijk mijn passie om mensen te helpen op het gebied van sport, voeding en mental coaching. Ik vind het persoonlijke aspect erg belangrijk, daarom gaan wij op een leuke manier toewerken richting jouw persoonlijke doel. Ik help jou om een positieve impact te krijgen op elk onderdeel van je leven, fysiek en mentaal.

Personal trainer in Harderwijk

Een personal trainer is toch voor rijke mensen? Een personal training is niet te betalen! Misschien wel uitspraken die jij hebt gehoord of zelf ook denkt? Het ligt eraan welke prioriteiten jij hebt in het leven. De één geeft geld uit aan drank en sigaretten terwijl een ander persoon meer geld over heeft voor een gezonde levensstijl. Onder een gecertificeerde trainer behaal jij je persoonlijke doelen al vanaf 220 euro per maand. Voel jij je niet meer fijn als je in de spiegel kijkt? Wil je al heel lang afvallen maar weet je niet waar je moet beginnen? Sponsor je al maanden of zelfs jaren een sportschool en behaal je niet de gewenste resultaten? Dan is een personal training bij Fit Living echt iets voor jou! Boek dubbel zoveel progressie in hetzelfde tijdsbestek!

Doelgericht, persoonlijk, uitdagend en een gevarieerd programma

Personal training bij Fit Living is doelgericht, persoonlijk, uitdagend en gevarieerd. Elke training is afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Of dat nu afvallen is, in spiermassa aankomen, fitter worden of herstellen van een blessure. Wij kijken naar jouw doel en maken op basis daarvan een effectief programma. Met hulp van een professionele trainer halen we het beste uit jou en gaan we voor duurzaam en écht resultaat! Door niet alleen de focus op training te leggen maar ook op voeding en coaching worden resultaten en verwachtingen bij Fit Living vaak overtroffen.

Gemak aan huis

Met onze fitnessmaterialen komen wij bij jou thuis een workout geven. Voor de afwisseling of om te verzwaren werken we met kettlebells, TRX, slamballen, balanstrainers, weerstandsbanden, gewichten, etc. Kortom, creëer jouw eigen home gym in de achtertuin, garage of woonkamer. Met jarenlange ervaring en kennis als personal trainer, voedingsdeskundige en coach heb ik al honderden ondernemers en andere gemotiveerde mensen mogen helpen naar een gezondere levensstijl.

Waarom Personal training Harderwijk

Bij Fit Living willen we zoveel mogelijk mensen om meer te bewegen en een gezond leven te leiden. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou weer in je kracht kunnen zetten. Dit doen wij doormiddel van een positieve impact te krijgen op elk onderdeel van je leven, zowel fysiek als mentaal. Een gezond lichaam in een gezonde geest is daarom absoluut geen fabel. Dit straalt door in je dagelijkse bezigheden waardoor je minder snel klachten krijgt, productiever bent op je werk en je vrolijker en energieker voelt. Wij onderscheiden ons door onze kennis op de juiste manier over te brengen waardoor jij de gewenste resultaten gaat halen en behoudt.

Kennis maken met jouw personal trainer in Putten?

Voor 20 EURO kom ik bij jou langs om een proefles te geven. Laat je verrassen en maak kennis met mijn manier van training geven. Ook ervaar je hoe het is om een training te krijgen in jouw omgeving. Daarna kan je besluiten of er rustig over nadenken als je verder wil gaan met mij. Besluit je om door te gaan, dan zit je nergens aan vast en kan je maandelijks opzeggen.

Maak gebruik van onze proefles en klik op de volgende link:
https://www.fitliving.nl/proefles/
Of ben je eerst benieuwd wat klanten zeggen over Fit Living? Lees onze recensies op de homepagina

4 weken afvallen challenge

ONDER BEGELEIDING VAN JOUW PERSOONLIJKE COACH DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN?

Doe mee aan onze 4 weken Afvallen Challenge en probeer het gemiddelde van 6 kilo afvallen te overtreffen. Ga jij de uitdaging aan met jouw eigen persoonlijke coach?