Personal trainingin Ede

Ik train nu al een aantal maanden bij Fit Living. De trainingen zijn erg effectief, gevarieerd en gezellig. De locatie is ook heel mooi! Aanrader om bij Fit Living te sporten!

Jorrit

Personal training in onze privé studio

Begeleiding bij Fit Living staat voor resultaat! Laat ons je helpen om van je gezondheid weer een prioriteit te maken.

Heb jij behoefte aan expertise en wil jij fit worden en blijven? Kom dan trainen in onze privé studio in Ede.

Wij bieden je een volledig programma op maat voor écht en blijvend resultaat. Zo ondersteunen we ook in de voeding om daar een betere balans in te vinden. Dus naast uitdagende work-outs geven we jou ook een op maat gemaakt voedingsplan via onze app.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training afgestemd op jouw persoonlijke doel

Fit zijn is voor iedereen anders. Daarom kijken wij naar jouw persoonlijke doelstelling.

Met Tom als gecertificeerde trainer en jarenlange ervaring, kan hij kwaliteit garanderen. Hierdoor is Tom in staat om iedereen met een persoonlijke aanpak te bedienen. Zijn werkwijze is gebaseerd op wetenschap en praktijkervaring.

Wil jij effectief en efficiënt trainen met snel en veel resultaat? Kom dan sporten in onze privé studio in Ede. Onze studio heeft alle faciliteiten van een sportschool, maar is veel persoonlijker.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Hele fijne personal trainingen. Ze helpen je echt goed en pushen je om net dat stukje verder te gaan voor optimaal resultaat. Ze weten goed waar ze het over hebben en dat voelt goed!

Aaron

Een kundig, enthousiast en motiverend team van personal trainers van Fit Living helpen me aan mijn doelen. Het trainen kost energie maar het geeft je ook zeker weten energie. De trainingen zijn afwisselend en afgestemd op het geen je zelf als doel stelt. Het is net de stok achter de deur die ik nodig heb. Op naar het bereiken van m’n doelstelling.

Anne

Ga voor duurzaam resultaat

Zit je kleding te strak? Wil jij weer lekkerder in je vel zitten? En heb jij een stok achter de deur nodig? Dan ben jij niet de enige! Twijfel dan niet om aan de slag te gaan met Tom!

Je start met een intake in combinatie met een korte personal training. Hiermee krijgt Tom een goed beeld van de doelen die jij wilt bereiken en jouw huidige conditie. Ook kan je tijdens de proefles ervaren of dit aansluit bij je wensen en of je hiermee door wilt gaan.

Op basis daarvan wordt een op maat gemaakt gezondheidsplan samengesteld. Het maatwerk is van belang omdat het wel in je dagelijkse leven moet passen.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

De investering waard?

Jouw 7 zekerheden

Je doelen behalen met de juiste begeleiding?

Voor ondernemers kunnen de kosten fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem vrijblijvend contact op. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met jou op. Voor vragen zijn we telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.