Medewerkers

Loïs

Lange stukken wandelen, een festival bezoeken en altijd in voor spontane plannen. Nieuwe recepten uitproberen om zo lekker en gezond te eten is ook wat Loïs graag doet.

Loïs Meer lezen »

Ivan

Avontuurlijk en sta altijd open voor spontane ideeën. Deze combinatie maken na mijn mening de leukste herinneringen. Zomers veel op en bij het water te vinden of spontane roadtrips aan gaan.

Ivan Meer lezen »

Jorieke

Geboren Puttenaer en moeder van een zoon en dochter. Naast fitnessen mag ze graag snowboarden in Oostenrijk, waar ze in de zomer ook graag gaat kamperen.

Jorieke Meer lezen »

Anita

Geniet van een wijntje samen met vriendinnen en is graag met het gezin samen. Vind het leuk om mensen te motiveren om sportief en trots te zijn!

Anita Meer lezen »

Tom

Gezondheid en genieten staan samen op 1. In de weekenden is Tom vaak op een feestje te vinden, maar nog vaker in de sportschool.

Tom Meer lezen »

Joël

Trotse vader van Lenn (2020) en Vieve (2022)! Ontspanningsmomenten zijn niet alleen als hij zelf sport maar ook als hij op de bank voetbal (of andere sporten) kijkt, ook al is dat soms niet mogelijk door fanatisme.

Joël Meer lezen »

Aldelien

Een ochtendmens, niet alleen omdat Aldelien twee kinderen heeft, maar ook omdat ze niet stil kan zitten. Lekker in de buitenlucht met haar gezin en in de tuin werken tussen de bloemen dan maak je haar extra blij.

Aldelien Meer lezen »